
Εγκαταλείπει τον στίβο η Μάριον Τζόουνς, αφού παραδέχτηκε ότι έκανε χρήση αναβολικών
Η τρεις φορές ολυμπιονίκης Μάριον Τζόουνς ανακοίνωσε την αποχώρησή της από τον αθλητισμό λίγο μετά την παραδοχή της σε δικαστήριο ότι είπε ψέματα στους ομοσπονδιακούς ανακριτές για τη χρήση αναβολικών.
38
Η τρεις φορές ολυμπιονίκης Μάριον Τζόουνς ανακοίνωσε την αποχώρησή της από τον αθλητισμό λίγο μετά την παραδοχή της σε δικαστήριο ότι είπε ψέματα στους ομοσπονδιακούς ανακριτές για τη χρήση αναβολικών.
«Λόγω των πράξεών μου αποχωρώ από το στίβο που αγάπησα τόσο πολύ» δήλωσε η Τζόουνς έξω από δικαστήριο, ενώ δάκρυα έτρεχαν από τα μάτια της.
Η 31χρονη, Τζόουνς δήλωσε ένοχη σε δύο κακουργήματα, ότι είπε ψέματα δύο φορές στους ομοσπονδιακούς ανακριτές για τη χρήση αναβολικών.
Η Μάριον Τζόουνς αντιμετωπίζει τον κίνδυνο να της αφαιρέθουν τα πέντε μετάλλια που κατέκτησε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters
- Western Digital και Seagate άφησαν πίσω την… Nvidia
- Το 73% των νέων χάνει τον έλεγχο του χρόνου στο internet
- Το 68% των κωδικών σήμερα μπορεί να παραβιαστεί μέσα σε μία ημέρα
- Συνάντηση Ρούμπιο και αλ Θάνι, εν μέσω φημών για διαμεσολάβηση του Κατάρ στον πόλεμο με το Ιράν
- Τουλάχιστον 69 νεκροί σε εφόδους παραστρατιωτικών στο βορειοανατολικό τμήμα της Λαϊκής Δημοκρατίας του Κονγκό
- Ο Πούτιν λέει πως πιστεύει ότι η σύγκρουση στην Ουκρανία φθάνει στο τέλος της

