
Στην Αργυρούπολη έφτασε ο Μετροπόντικας
Στην Αργυρούπολη έφθασε ο Μετροπόντικας, διανύοντας 1.350 μέτρα στην επέκταση της Γραμμής 2 του Μετρό, και τώρα κατευθύνεται προς τον σταθμό του Αλίμου, όπου αναμένεται να φθάσει την ερχόμενη άνοιξη καλύπτοντας μια απόσταση 3.150 μέτρων.
28
Στην Αργυρούπολη έφθασε ο Μετροπόντικας, διανύοντας 1.350 μέτρα στην επέκταση της Γραμμής 2 του Μετρό «Αγιος Δημήτριος -Ηλιούπολη – Αλιμος- Αργυρούπολη- Ελληνικό».
Ο Μετροπόντικας κατευθύνεται προς τον σταθμό του Αλίμου, όπου αναμένεται να φθάσει την ερχόμενη άνοιξη καλύπτοντας μια απόσταση 3.150 μέτρων, ενώ το φθινόπωρο του 2008 εκτιμάται ότι θα έχει ολοκληρώσει το έργο του.
Η επέκταση της Γραμμής 2, συνολικού μήκους 5,5 χιλιομέτρων, αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί έως το τέλος του 2009.
Την ίδια χρονιά θα έχουν ολοκληρωθεί και οι εργασίες για την κατασκευή δύο υπαίθριων πάρκινγκ σε Αργυρούπολη και Ελληνικό, συνολικής χωρητικότητας 2.000 Ι.Χ. αυτοκινήτων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Φωτιά: Πολύ υψηλός κίνδυνος την Πέμπτη – Ο χάρτης με τις περιοχές που βρίσκονται σε αυξημένη ετοιμότητα
- Oasis: Το (What’s The Story) Morning Glory? κορυφαίο άλμπουμ όλων των εποχών στη Βρετανία
- Παλιός πύραυλος της SpaceX θα συντριβεί στη Σελήνη στις 5 Αυγούστου
- Επίσημο: Ανέλαβε την Μπαρτσελόνα ο Σέκουλιτς
- Heatwave Halts Deliveries in Athens During Peak Hours
- Κρήτη: Κλειστή και σήμερα η Κνωσός λόγω καύσωνα
