89

Η Βέρντερ σέβεται τον Ολυμπιακό, όπως όμως υποστήριξε ότι ο προπονητής της, Τόμας Σάαφ θέλει να κυριαρχήσει στον αγωνιστικό χώρο του «Βέζερσταντιον» για να φτάσει στη νίκη. Νοκ άουτ τέθηκε ο Τιμ Βίζε, αμφίβολος θεωρείται ο Μπουμπακάρ Σανόγκο, ενώ έτοιμοι είναι οι Τιμ Μπορόφσκι και Τόρστεν Φρινγκς.

«Είναι σημαντικό το πως θα παίξουμε εμείς. Αν αφήσουμε χώρο στον Ολυμπιακό και παρουσιαστούμε παθητικοί, θα έχουμε πρόβλημα, ειδικά από τη δεξιά πλευρά του Ολυμπιακού, όπου κινείται ο Γκαλέτι. Θα κοιτάξουμε να κυριαρχήσουμε στο κέντρο και να κάνουμε το παιχνίδι μας. Δεν πρέπει να κοιτάμε τις αδυναμίες του αντιπάλου. Σεβόμαστε τον Ολυμπιακό, αλλά θα κοιτάξουμε να πάρουμε τα ηνία του αγώνα, ώστε να φτάσουμε στη νίκη» είπε ο Τόμας Σάαφ για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Ο Γερμανός τεχνικός αναφέρθηκε και στον ομίλο:

«Η Ρεάλ είναι φαβορί όχι μόνο για την πρώτη θέση στον όμιλο, αλλά και για την κατάκτηση του Champions League. Οι άλλες τρεις ομάδες θα διεκδικήσουν την δεύτερη θέση. Μπορεί πολλοί να μας δίνουν ως φαβορί, αλλά η πραγματικότητα είναι ότι είμαστε τελευταίοι στον όμιλο χωρίς βαθμούς. Για αυτό το λόγο, από αύριο πρέπει να αρχίσουμε να μαζεύουμε πόντους».

Στα αγωνιστικά της Βέρντερ Βρέμης, ο Τιμ Βίζε τέθηκε νοκ άουτ και τη θέση του θα πάρει κάτω από τα δοκάρια ο Κρίστιαν Βάντεν, ενώ αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή του Μπουμπακάρ Σανόγκο. Έτοιμοι είναι οι Τόρστεν Φρινγκς και Τιμ Μπορόφσκι, ωστόσο είναι στο χέρι του Σάαφ αν θα τους χρησιμοποιήσει.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr