66

Το γκολ του Λουτσιάνο στο παιχνίδι με τη Λάρισα σήκωσε θύελλα αντιδράσεων, ωστόσο ο Γκιγιέρμο Ογιος είναι κατηγορηματικός και υποστηρίζει ότι ορθώς μέτρησε. «Ο Σίριο την ακούμπησε την μπάλα. Την πήρε ο Λουτσιάνο, προχώρησε, σούταρε και σκόραρε. Είναι μια κομπίνα που την είχαμε δοκιμάσει και στο φιλικό με τον Παναθηναϊκό. Είναι έγκυρο το γκολ» επιμένει ο προπονητής του Ατρομήτου.

Παράλληλα, μιλώντας στον «EXTRASPORT 103FM», αναφέρθηκε στα συναισθήματά του, όταν βρεθεί αντιμέτωπος με την πρώην ομάδα του, τον Αρη:

«Στον Ατρόμητο, κι ευχαριστώ τον Θεό για αυτό, είμαι πολύ καλά. Οταν αντιμετωπίσουμε τον Αρη, τα συναισθήματά μου θα είναι ιδιαίτερα έντονα. Αλλά είμαι επαγγελματίας και αφού είμαι στον Ατρόμητο θέλω να νικήσει η ομάδα μου. Με τον κόσμο του Αρη είμαι πολύ δεμένος και μας ενώνει βαθύ συναίσθημα».

Αναφερόμενος στο ματς του Αρη με τη Σαραγόσα για το Κύπελλο UEFA, πρόσθεσε:

«Έχω την καλύτερη άποψη για τον Αρη και πολλούς φίλους εκεί. Μακάρι να αποκλείσει τη Σαραγόσα, το ελπίζω, αλλά χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια. Είναι νωρίς να μιλήσουμε για τη δουλειά του Ντούσαν Μπάγεβιτς. Είναι, όμως, μεγάλη ομάδα και μπορεί να φτάσει ψηλά. Για το αν φέτος παίζει καλύτερα από πέρυσι, αυτό το αφήνω στην κρίση του κόσμου και των δημοσιογράφων».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ