
Δύσκολη επικράτηση της Αρσεναλ στο Βουκουρέστι, θεαματική η Σεβίλη μετά από καιρό
Έστω και δύσκολα, η Αρσεναλ επιβλήθηκε 1-0 της Στεάουα στο Βουκουρέστι και έφτασε τους έξι βαθμούς. Στο άλλο ματς του 8ου ομίλου, η Σεβίλη επικράτησε 4-2 της Σλάβια Πράγας στο «Σάντσεθ Πιχουάν» και επέστρεψε στα επιτυχημένα αποτελέσματα, μετά από τέσσερις διαδοχικές ήττες.
66
Έστω και δύσκολα, η Αρσεναλ επιβλήθηκε 1-0 της Στεάουα στο Βουκουρέστι και έφτασε τους έξι βαθμούς. Στο άλλο ματς του 8ου ομίλου, η Σεβίλη επικράτησε 4-2 της Σλάβια Πράγας στο «Σάντσεθ Πιχουάν» και επέστρεψε στα επιτυχημένα αποτελέσματα, μετά από τέσσερις διαδοχικές ήττες.
ΣΤΕΑΟΥΑ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙΟΥ – ΑΡΣΕΝΑΛ 0-1
Οι «κανονιέρηδες» έκαναν ευκαιρίες αλλά ήταν απρόσεκτοι στην τελική προσπάθεια ως το 76ο λεπτό. Στο σημείο εκείνο, ο Αντεμπαγιόρ έκανε την κούρσα και την κατάλληλη στιγμή γύρισε στο σημείο του πέναλτι, όπου καιροφυλακτούσε ο Φαν Πέρσι για να στείλει με πολύ δυνατό σουτ τη μπάλα στον «ουρανό» της εστίας του Ζαπάτα.
Σκόρερ: 76΄ Φαν Πέρσι
Διαιτητής: Τέριε Χάουγκε (Νορβηγία)
Κίτρινες: Μαρίν, Ράντα – Αντεμπαγιόρ
ΣΤΕΑΟΥΑ ΒΟΥΚ.: Ζαπάτα, Μπάτσιου, Ράντα, Μαρίν, Εμεγκάρα, Νικολίτα, Νεάγκα (77 Ζαχάρια), Πέτρε, Σούρντου (84 Μπαντόι), Ντίκα, Μπαντέα (60 Ιάκομπ)
ΑΡΣΕΝΑΛ: Αλμούνια, Σάνια, Τουρέ, Σεντερός, Κλισί, Χλεμπ, Φάμπρεγας, Φλαμινί, Εμπουε (73 Τζιλμπέρτο), Αντεμπαγιόρ, Φαν Πέρσι
ΣΕΒΙΛΗ – ΣΛΑΒΙΑ ΠΡΑΓΑΣ 4-2
Ο Κανουτέ εκμεταλλεύτηκε λάθος της τσεχικής άμυνας και άνοιξε το σκορ στο 8΄, ενώ με εκπληκτικό «τακουνάκι» έδωσε στο 27 την ευκαιρία στον Λουίς Φαμπιάνο να βγει τατ-α-τετ για το δεύτερο γκολ των κυπέλλούχων UEFA. Ο Εσκουντέ με κοντινή κεφαλιά στο 58 και ο Κονέ στο 69 με πλασέ (πάλι από ασίστ του Κανουτέ) πέτυχαν τα άλλα γκολ των Ισπανών, ενώ για τους φιλοξενούμενους σκόραραν στο 19΄ ο Πούντιλ και στις καθυστερήσεις ο Καλίβοντα.
Σκόρερ: 8΄ Κανουτέ, 27΄ Λουίς Φαμπιάνο, 58΄ Εσκουντέ, 69΄ Κονέ – 19΄ Πούντιλ, 90΄+ Καλίβοντα
Διαιτητής: Γιούρι Μπασκάκοφ (Ρωσία)
Κίτρινες: Σούρεκ, Βόλεσακ
ΣΕΒΙΛΗ: Πάλοπ, Ντάνιελ Αλβες, Εσκουντέ, Μπουλαρούζ, Ντραγκουτίνοβιτς, Χεσούς Νάβας (75 Ντούντα), Πόουλσεν, Κεϊτά, Αντριάνο (81 Χίνκελ), Λουίς Φαμπιάνο (64 Κονέ), Κανουτέ
ΣΛΑΒΙΑ ΠΡ: Βάνιακ, Ντρίζνταλ (46 Ντρίζνταλ), Σούτσι, Σούρεκ, Χούμπατσεκ, Κράιτσικ, Μπελάιντ (70\ Βόλεσακ), Σβετς, Γιάντα (63 Καλιβόντα), Πούντιλ, Βλτσεκ
Βαθμολογία Αγ./ Τερμ./ Β.
Άρσεναλ 2/ 4-0/ 6
Σεβίλη 2/ 4-5/ 3
Σλάβια Π. 2/ 4-5/ 3
Στεάουα Βουκ. 2/ 1-3/ 0
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ο βαλλιστικός έλεγχος ούτε αθωώνει ούτε καταδικάζει τον ύποπτο για την δολοφονία Κερκ
- Οι μεγαλύτεροι φόβοι για την παγκόσμια οικονομία των υπεύθυνων χάραξης πολιτικής
- Η «έκρηξη» της AI απειλεί τις τράπεζες
- Η Βουλγαρία ψηφίζει την Κυριακή με τον πρώην πρόεδρο Ράντεφ να προηγείται στις δημοσκοπήσεις
- Το Ιράν επιβεβαιώνει πως επιτέθηκε στο Ιρακινό Κουρδιστάν
- Ο ράπερ Τόρι Λέινζ μήνυσε την φυλακή του ζητώντας 100 εκατ. δολάρια για μαχαίρωμα από συγκρατούμενο


