Επαφές με τη διοίκηση του Ιασώ καθώς και με ιατρούς μετόχους είχε πρόσφατα ο πρόεδρος της Επιτροπής Στρατηγικού Σχεδιασμού και βασικός μέτοχος της Euromedica Θωμάς Λιακουνάκος. Κατά τις συζητήσεις, δεν ελήφθη συγκεκριμένη απόφαση.
Επαφές με τη διοίκηση του Ιασώ καθώς και με ιατρούς μετόχους είχε πρόσφατα ο πρόεδρος της Επιτροπής Στρατηγικού Σχεδιασμού και βασικός μέτοχος της Euromedica Θωμάς Λιακουνάκος.
Κατά τη συνάντηση αυτή διερευνήθηκαν εναλλακτικοί τρόποι λειτουργικής και μετοχικής συνεργασίας των δύο εταιρειών, χωρίς ωστόσο να ληφθεί κάποια συγκεκριμένη απόφαση, όπως αναφέρει ανακοίνωση της εταρείας την Τρίτη.
Οι ψυχολόγοι υποστηρίζουν ότι υπάρχει μια διαφορετική μορφή ευφυΐας, η οποία δεν αποτυπώνεται εύκολα σε τεστ και μπορεί να είναι ακόμη πιο σημαντική για τη δημιουργικότητα