
Ξεκαθάρισμα λογαριασμών με ένα νεκρό και έναν τραυματία στη Νέα Ιωνία
Φονική επίθεση με ένα νεκρό και έναν τραυματία σημειώθηκε αργά το βράδυ της Τετάρτης στην οδό Αντισυνταγματάρχη Κροκίδη 14, στη Νέα Ιωνία. Αγνωστοι έστησαν ενέδρα σε δύο άνδρες, 39 και 29 ετών αντίστοιχα, και τους πυροβόλησαν με πιστόλι.
71
Σε προσωπικές διαφορές αποδίδει η Αστυνομία τη φονική επίθεση που έγινε στις 23.15 το βράδυ της Τετάρτης με δύο θύματα, στην οδό Αντισυνταγματάρχη Κροκίδη 14, στη Νέα Ιωνία.
Αγνωστοι είχαν στήσει ενέδρα σε δύο άτομα, 39 και 29 ετών αντίστοιχα, έξω από το σπίτι του δεύτερου και τους πυροβόλησαν με πιστόλι.
Οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο «Αγία Όλγα», όπου ο 39χρονος υπέκυψε στα τραύματά του, ενώ ο 29χρονος παραμένει για νοσηλεία.
Προανάκριση για το έγκλημα διενεργεί η Ασφάλεια Αττικής.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Οπαδοί της Ράγιο Βαγιεκάνο στο Θησείο, φωνάζουν συνθήματα πριν από το παιχνίδι με την ΑΕΚ (vid
- «Πυρ ομαδόν» κατά Μητσοτάκη από την αντιπολίτευση για το Κράτος Δικαίου – «Πρέπει να φύγει ο διαπλεκόμενος πρωθυπουργός»
- Ωδή στην πιο τρελή χρονιά της δεκαετίας του ’90
- Αεροπορική εταιρεία στην Ολλανδία ακυρώνει πτήσεις λόγω της αύξησης του κόστους των καυσίμων
- Ο Αρμπελόα φεύγει και η λίστα είναι έτοιμη
- Μακελειό σε σχολείο στην Τουρκία: Τι κατέθεσε ο πατέρας του δράστη – «Σχεδίαζε επίθεση 5 ημέρες πριν»

