
Πρόταση εξαγοράς του 20% της Weather Investments εξετάζει η France Telecom
Την κατάθεση προσφοράς για την εξαγορά του 20% της Weather Investments, στην οποία ανήκει η εταιρεία τηλεπικοινωνιών Wind, φέρεται να εξετάζει η France Telecom, σύμφωνα με δημοσίευμα ιταλικής εφημερίδας.
27
Την κατάθεση προσφοράς για την εξαγορά του 20% της Weather Investments, στην οποία ανήκει η εταιρεία τηλεπικοινωνιών Wind, φέρεται να εξετάζει η France Telecom, σύμφωνα με δημοσίευμα της ιταλικής εφημερίδας Finanza e Mercati.
Ο Αιγύπτιος επιχειρηματίας Ναγκίμπ Σαουίρις (η WI ελέγχει το 50% της Orascom) φέρεται να επιθυμεί να πωλήσει μερίδιο έως 30% της Weather Investments σε private equity firms, όπως η Blackstone και η Texas Pacific.
Η ιταλική εφημερίδα αναφέρει ότι ενδιαφέρον για το συγκεκριμένο μερίδιο έχει εκφράσει η France Telecom, στο πλαίσιο της στρατηγικής επέκτασης της στην Ευρώπη.
Ωστόσο, προς το παρόν τουλάχιστον, ο Ν.Σαουίρις εμφανίζεται να συναντά δυσκολίες στην προσπάθεια του να πωλήσει σε τιμή κοντά στα 2,5 δισ. ευρώ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μάρω Κοντού: «Θα πρέπει να σου πω οριστικά καληνύχτα» – Ο συγκλονιστικός επικήδειος του Νικήτα Κακλαμάνη
- Στο 3,9% ο πληθωρισμός στην Ελλάδα τον Ιούνιο – Στο 2,8% στην ευρωζώνη
- Ολυμπιακός: Τα εισιτήρια για το φιλικό κόντρα στην Άλκμααρ
- Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Γιόρτασε τα γενέθλια του με τον γιο του – Οι ευχές της Λένας Δροσάκη
- Δημος Ιωαννιτών: Δύο σημαντικά μνημεία αποδόθηκαν σήμερα στην πόλη και τους ανθρώπους της
- Μέχρι πότε θα ισχύει το χάρτινο δίπλωμα οδήγησης – Τι ισχύει για το εξωτερικό