
Εγκρίθηκε από το ΣτΕ το Προεδρικό Διάταγμα για τη συγχώνευση υπουργείων
Εγκρίθηκε την Τρίτη από το Συμβούλιο της Επικρατείας το σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος σύμφωνα με το οποίο, συγχωνεύονται τέσσερα υπουργεία.
96
Εγκρίθηκε την Τρίτη από το Συμβούλιο της Επικρατείας το σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος σύμφωνα με το οποίο, συγχωνεύονται τέσσερα υπουργεία.
Συγκεκριμένα, το υπουργείο Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και το υπουργείο Δημόσιας Τάξης συγχωνεύονται στο υπουργείο Εσωτερικών.
Επιπλέον, τα υπουργεία εμπορικής Ναυτιλίας και Αιγαίου συγχωνεύονται στο υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.
Το σχέδιο ΠΔ κρίθηκε την Τρίτη με το χαρακτήρα του «επείγοντος» από την ολομέλια του ΣτΕ υπό τον πρόεδρο των Ανωτάτου Ακυρωτικού Δικαστηρίου Γ. Παναγιωτόπουλο.Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Νότιγχαμ απο «ατσάλι», νίκησε την Πόρτο και πέρασε στα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ (1-0)
- ΑΕΚ – Βαγιεκάνο 3-1: Άγγιξε το «θαύμα», αλλά αποκλείστηκε η «Ένωση»
- Γιορτή σήμερα 17 Απριλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Conference League: Επική πρόκριση της Στρασμπούρ (4-0), πέρασε εύκολα η Κρίσταλ Πάλας παρά την ήττα (2-1)
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 17.04.2026]
- Europa League: Σαρωτική πρόκριση (4-0) η Άστον Βίλα, ματσάρα και ανατροπή (4-2) η Μπράγκα


