Στις 18 Οκτωβρίου επιστρέφει στο Πακιστάν η Μπεναζίρ Μπούτο
Η πρώην πρωθυπουργός του Πακιστάν Μπεναζίρ Μπούτο θα επιστρέψει στο Πακιστάν στις 18 Οκτωβρίου, δήλωσε την Παρασκευή ο αντιπρόεδρος του κόμματός της. Η Μπούτο ζει εδώ και οκτώ χρόνια εξόριστη στο Λονδίνο.
30
Η πρώην πρωθυπουργός του Πακιστάν Μπεναζίρ Μπούτο θα επιστρέψει στο Πακιστάν στις 18 Οκτωβρίου, δήλωσε την Παρασκευή ο αντιπρόεδρος του κόμματός της. Η Μπούτο ζει εδώ και οκτώ χρόνια εξόριστη στο Λονδίνο.
«Η Μπεναζίρ Μπούτο θα προσγειωθεί στο Καράτσι στις 18 Οκτωβρίου» δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου ο αντιπρόεδρος του Λαϊκού Κόμματος του Πακιστάν Ακχντούμ Αμίν Φαχίμ.
Η Μπούτο, η οποία ζει εξόριστη εδώ και περισσότερα από 8 χρόνια, αντιμετωπίζει στο Πακιστάν κατηγορίες για διαφθορά και υπάρχει η πιθανότητα σύλληψής της κατά την επιστροφή της.
Ωστόσο η ίδια έχει συνομιλίες με τον πρόεδρο Περβέζ Μουσάραφ για την πιθανότητα να μοιραστούν την εξουσία μετά τις γενικές εκλογές που προβλέπεται να διεξαχθούν γύρω στα τέλη του έτους.
Στις 10 Σεπτεμβρίου είχε προγραμματιστεί η επιστροφή στο Πακιστάν του πρώην πρωθυπουργού Ναουάζ Σαρίφμετάαπόεπτά χρόνια εξορίας που ακολούθησαν το στρατιωτικό πραξικόπημα του στρατηγού Περβέζ Μουσαράφ, το 1999.
Ωστόσο, τέσσεριςώρεςμετά την άφιξη του Σαρίφ στο αεροδρόμιοσυνελήφθη με την κατηγορία της διαφθοράς και απελάθηκε στη Σαουδική Αραβία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΟΗΕ: Υιοθετήθηκε το ψήφισμα του ΣΑ ΟΗΕ για ανανέωση της αποστολής της ειρηνευτικής δύναμης στην Κύπρο
- ΗΠΑ: Η NASA ανέβαλε την επιστροφή της στη Σελήνη – Αιτία, οι κακές καιρικές συνθήκες
- Η βαθμολογία της Euroleague μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού στη Γαλλία
- Δημοσιεύθηκε email του Μασκ στον Έπσταϊν – «Πότε βολεύει να έρθω στο νησί σου» – «Θα στείλω ελικόπτερο»
- Βιλερμπάν – Παναθηναϊκός 78-79: Με κορυφαίο τον Κώστα Σλούκα οι «πράσινοι»
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 31.01.2026]
