
Προς έκδοση νέων μετοχών από την Coca-Cola 3Ε
H εταιρεία εμφιάλωσης Coca-Cola 3Ε είπε την Παρασκευή ότι θα ζητήσει την έγκριση των μετόχων για την διανομή μίας νέας μετοχής για κάθε δύο υφιστάμενες, μέσω κεφαλαιοποίησης λογαριασμού «διαφορά από έκδοση μετοχών υπέρ το άρτιο».
27
H εταιρεία εμφιάλωσης Coca-Cola 3Ε είπε την Παρασκευή ότι θα ζητήσει την έγκριση των μετόχων για την διανομή μίας νέας μετοχής για κάθε δύο υφιστάμενες, μέσω κεφαλαιοποίησης λογαριασμού «διαφορά από έκδοση μετοχών υπέρ το άρτιο».
«Το Διοικητικό Συμβούλιο προτείνει την έκδοση μίας νέας μετοχής για κάθε δύο υφιστάμενες μετοχές, αυξάνοντας το σύνολο των μετοχών της εταιρείας σε 363 εκατομμύρια» είπε η 3E σε ανακοίνωσή της.
Η εταιρεία θα ζητήσει την έγκριση των μετόχων της σε έκτακτη γενική συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στις 15 Οκτωβρίου. Η έκδοση των νέων μετοχών υπόκειται στην έγκριση των αρμόδιων αρχών.
«Το Διοικητικό Συμβούλιο έχει την πεποίθηση ότι η προτεινόμενη έκδοση νέων μετοχών αναμένεται να κάνει τη μετοχή πιο προσιτή σε ένα ευρύτερο κύκλο επενδυτών, αλλά και να βελτιώσει τη ρευστότητά της» είπε η εταιρεία.
Μετά τη λήψη απόφασης των μετόχων και τη λήψη των απαιτούμενων εγκρίσεων από τις αρμόδιες κανονιστικές αρχές, η τιμή της μετοχής θα προσαρμοστεί και οι νέες μετοχές θα πιστωθούν στους λογαριασμούς των υφισταμένων μετόχων.
Κατά τον χρόνο αυτό θα ανακοινωθεί και η ημερομηνία αποκοπής του δικαιώματος και η ημερομηνία προσαρμογής της τιμής της μετοχής. Οι νέες μετοχές αναμένεται να εισαχθούν προς διαπραγμάτευση το Νοέμβριο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πάνω από πέντε χιλιάδες εκτοπισμένοι στην Αϊτή εξαιτίας συγκρούσεων μεταξύ συμμοριών
- Έρευνα: Ποια είναι η σχέση ανάμεσα στην κίνηση και την ψυχική υγεία;
- Ελλιπής ο εμβολιασμός ενηλίκων – Αγνοούν τους κινδύνους και την ανάγκη εμβολιασμού οι Έλληνες
- Καιρός: Πτώση της θερμοκρασίας – Πού θα έχει βροχές και καταιγίδες
- Γιατί μια μούμια να κρύβει μέσα της απόσπασμα της «Ιλιάδας»;
- Αυτή είναι η μια λέξη που μας καταπιέζει


