89

Ο Ατρόμητος επικράτησε 3-0 της Παναχαϊκής και ήταν ο νικητής στο «τουρνουά αλληλεγγύης» που ολοκληρώθηκε το βράδυ της Κυριακής στο Εθνικό Στάδιο του Πύργου. Τα έσοδα από το τουρνουά πήγαν στους πυροπαθείς του νομού Ηλείας. Στο μικρό τελικό του τουρνουά ο Αστέρας Τρίπολης κέρδισε 2-0 τον Πανηλειακό.

Το πρώτο ημίχρονο βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες χωρίς τέρματα παρότι η Παναχαϊκή είχε δοκάρι στο 38 με τον Βετούλα.

Στην επανάληψη ο Ατρόμητος κατάφερε να επιβάλλει πλήρως το ρυθμό του και με σκόρερ τους Λουτσιάνο (54), Κουτσοσπύρο (63) και Κάστρο (77) «κλείδωσε» τη νίκη με αποτέλεσμα να δοθεί για μια ακόμα φορά η ευκαιρία στον Γκιγιέρμο Όγιος να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες του.

Ατρόμητος: Ανδρούτσο, Μαρίνο, Τρέχο, Ολιβέιρα, Κάστρο, Λουτσιάνο, Ιωάννου, Σίριο, Παγώνης, Κουτσοσπύρος, Μπότσι.

Στο β ημίχρονο έπαιξαν και οι Ράμος, Ρέγες, Καμινιώτης, Σάντσεθ, Ρες, Καραλής, Αποστολόπουλος, Μέζα, Γελαδάρης, Κατεμής, Λαζανάς, Κριπιντήρης, Ρόβας.

Παναχαϊκή: Ζάγιατ, Δημητρόπουλος, Πιόνγκο, Νταλάκας, Λυσγάρας, Πανόπουλος, Γκεντζόγλου, Τσουκάλης, Γκάτσης, Τσιρογιάννης, Βετούλας.

Επαιξαν στην επανάληψη και οι Σάμαρης, Ανδρούτσος, Μπράβος, Αντωνόπουλος. Ανδρούτσος, Τζόμας, Μπράβος, Λαμπρόπουλος.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr