66

Παρουσία του Γιώργου Σπανού πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη η προπόνηση του Ατρόμητου. Ο πρόεδρος της «κυανόλευκης» ΠΑΕ μίλησε για λίγη ώρα στους παίκτες. Μεταξύ άλλων τους ζήτησε να δουλεύουν σκληρά και να αγωνιστούν «σαν μια γροθιά», όπως ενδεικτικά είπε, για την επίτευξη των στόχων.

Απόντες ήταν ο Γιώργος Ανατολάκης, ο οποίος έχει κληθεί στην Εθνική ομάδα, ο Γιώργος Γεωργίου, που έχει θλάση στους προσαγωγούς και ακολουθεί πρόγραμμα θεραπείας, αλλά και ο προπονητής της ομάδας, Γκιγιέρμο Ογιος, καθώς έχει μεταβεί στην Ισπανία για προσωπικούς λόγους και θα επιστρέψει αύριο το απόγευμα.

Οι Ανατολάκης και Γεωργίου θα απουσιάσουν και από το «Τουρνουά Αλληλεγγύης», που θα διεξαχθεί το σαββατοκύριακο στον Πύργο, με τη συμμετοχή ακόμη του Αστέρα Τρίπολης, του Πανηλειακού και της Παχαναϊκής.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές υποβλήθηκαν σε πλήρη καρδιολογικό και αιματολογικό έλεγχο. Ο Ανατολάκης θα υποβληθεί σε έλεγχο αμέσως μετά την επιστροφή του από το Όσλο. Την Παρασκευή, θα γίνει πρωινή προπόνηση στο γήπεδο Περιστερίου.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ