89

Αισιόδοξα μηνύματα άφησαν Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς και Ραούλ Μπράβο και όλα δείχνουν ότι οι δύο ποδοσφαιριστές θα βρίσκονται στη διάθεση του Τάκη Λεμονή για την πρεμιέρα του Champions League με την Λάτσιο στις 18 Σεπτεμβρίου, καθώς από την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να μπουν σιγά σιγά σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων.

Από εκεί και πέρα, μετά από τρία χρόνια λειτουργίας του γηπέδου «Γ. Καραϊσκάκης», η ΠΑΕ Ολυμπιακός και η Καραϊσκάκης ΑΕ, προχώρησαν φέτος το καλοκαίρι σε μια σειρά παρεμβάσεων, το κόστος των οποίων ανήλθε περίπου στα 2 εκ. ευρώ, με στόχο να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο το γήπεδο σε θέματα ασφάλειας και παροχής υπηρεσιών προς τους φιλάθλους.

Οι παρεμβάσεις που έγιναν είναι:

1) Αλλαγή Χλοοτάπητα (Τοποθετήθηκε νέος χλοοτάπητας και πιο συγκεκριμένα ο τύπος Vermuda. Πρόκειται για μια ποικιλία που έχει μεγάλη αντοχή στη χρήση, η οποία μπορεί να αυξηθεί κατά 20%).

2) Προμήθεια συστήματος εναλλακτικού φωτισμού (Το σύστημα εναλλακτικού φωτισμού, έχουν προμηθευτεί μέχρι σήμερα 21 στάδια σε όλο τον κόσμο και λειτουργεί συμπληρωματικά στον φυσικό φωτισμό, καλύπτοντας το σημειακό έλλειμμα που υπάρχει λόγω του σκεπάστρου).

3) Αλλαγή καθισμάτων (Στον χώρο των VIP όπου τοποθετήθηκαν νέα καθίσματα).

4) Τοποθέτηση προστατευτικών πετασμάτων (Προσφέρουν μεγαλύτερη ασφάλεια των φιλάθλων για την παρακολούθηση των αγώνων).

5) Τοποθέτηση ειδικών δικτύων (Στα πέταλα του γηπέδου).

6) Δενδροφύτευση (Φυτεύτηκαν δέντρα στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου).

7) Τοποθέτηση πρόσθετων τουρνικέ για ευκολότερη πρόσβαση των φιλάθλων στις εξέδρες (Με τον τρόπο αυτό γίνεται η ασφαλέστερη πρόσβαση των φιλάθλων στο γήπεδο, αλλά και ο χρόνος εισόδου τους σε αυτό).

8) Αναβάθμιση χώρου Parking (Πραγματοποιήθηκαν εργασίες σήμανσης και βελτίωσης του χώρου).

9) Τοποθέτηση σήμανσης στα κλιμακοστάσια (Εγινε προκειμένου να υπάρχει μεγαλύτερη ασφάλεια στη διακίνηση των φιλάθλων).

10) Τοποθέτηση συστήματος Prozone (Η εγκατάσταση του συστήματος Prozone θα ξεκινήσει στις 10/9 και θα είναι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας για την  επεξεργασία των στοιχείων των αγώνων, από τον αγώνα της 18ης Σεπτεμβρίου με τη Λάτσιο για το Champions League).

11) Χώρος για C.CTV (Εγινε σύμφωνα με τις οδηγίες της Γ.Γ.Α. και σύμφωνα με την νέα νομοθεσία για την πάταξη της βίας στα γήπεδα).

Στο μεταξύ, την Παρασκευή (07/09) θα κυκλοφορήσουν τα εισιτήρια για το φιλικό με τον Ερυθρό Αστέρα (12/09), που θα γίνει στο «Γ. Καραϊσκάκης» και θα τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν στους πυροπαθείς της περιοχής Ζαχάρω Ηλείας. Για αυτό το λόγο δεν θα ισχύσουν τα εισιτήρια διαρκείας.

Η διάθεση των εισιτηρίων θα πραγματοποιηθεί ως εξής:

«Μέσω Internet, από το επίσημο site του Ολυμπιακού, από την Παρασκευή (07/09) έως και την Δευτέρα (10/09).Ημέρες και ώρες παραλαβής εισιτηρίων:

Internet:Τρίτη (11/09), ώρες παραλαβής 10:00-18:00, Τετάρτη (12/09), από τις 10:00 έως μισή ώρα προ της έναρξης του αγώνα, στο εκδοτήριο έξω από την θύρα 17, με την επίδειξη δελτίου αστυνομικής ταυτότητας.

Από τα εκδοτήρια του γηπέδου Γ. Καραϊσκάκης:- Παρασκευή (07/09), ώρες διάθεσης 10:00-18:00- Σάββατο (08/09), ώρες διάθεσης 10:00-15:00- Κυριακή (09/09), ώρες διάθεσης 10:00-15:00- Δευτέρα (10/09), ώρες διάθεσης 10:00-18:00- Τρίτη (11/09), ώρες διάθεσης 10:00-18:00- Τετάρτη (12/09), από τις 10:00 έως την έναρξη του αγώναΤιμές εισιτηρίων: 10, 20, 40 (VIP) ευρώ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr