
Διπλασιασμό των χρημάτων για την Υγεία ζήτησε ο Αλ.Αλαβάνος
Το γενικό νοσοκομείο της Νίκαιας και τις εγκαταστάσεις του ΗΣΑΠ επισκέφuηκε την Τετάρτη ο Αλ.Αλαβάνος. O επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε για «εγκατάλειψη του ΕΣΥ» και για «τη μεγαλύτερη και πιο άθλια προσπάθεια εξαγοράς ψήφων» από ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.
96
Το γενικό νοσοκομείο της Νίκαιας επισκέφθηκε την Τετάρτη ο Αλ.Αλαβάνος ο οποίος τόνισε ότι «είναι σημαντικό να διπλασιαστούν οι χρηματοδοτήσεις για την υγεία». Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ πρόσθεσε ότι στο μεγαλύτερο νοσοκομείο των Βαλκανίων βρίσκουμε όχι μια παθολογική κλινική, αλλά μια παθολογική κατάσταση».
Ο ίδιος τόνισε ότι είναι αδύνατο να συμφιλιωθεί με την ιδέα ότι λίγες μέρες πριν τις εκλογές κυριαρχούν οι ειδήσεις με τις «ψευτοπαροχές» του πρωθυπουργού και η σύνθεση του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ.
«Δεν νοείται να υπάρχει σε ένα τέτοιο νοσοκομείο τόσο μεγάλη έλλειψη προσωπικού που φτάνει το 30%, με αποτέλεσμα την υπερεντατική δουλειά των εργαζομένων» τόνισε ο κ.Αλαβάνος και συνέχισε:
«Το τμήμα επειγόντων περιστατικών δεν λειτουργεί από τους ολυμπιακούς αγώνες, η μονάδα εντατικής θεραπείας λειτουργεί σε ένα μικρό βαθμό του δυναμικού της υποδομής».
Ο Αλέκος Αλαβάνος μίλησε επιπλέον για εγκατάλειψη του συστήματος υγείας το οποίο τόνισε στηρίζεται στην «ηρωική προσφορά των γιατρών».
Νωρίτερα, κατά την περιοδεία του στις εγκαταστάσεις των Ηλεκτρικών Σιδηροδρόμων ο κ. Αλαβάνος μιλώντας στους εργαζόμενους επέρριψε ευθύνες στην κυβέρνηση για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών, ανέφερε ότι «γίνεται η μεγαλύτερη και πιο άθλια ίσως προσπάθεια εξαγοράς ψήφων που έχουμε δει τις τελευταίες προεκλογικές περιόδους», ενώ κατηγόρησε και το ΠΑΣΟΚ για «πλειστηριασμό υποσχέσεων».
Μιλώντας για το ασφαλιστικό ο κ. Αλαβάνος κατηγόρησε τόσο τον πρωθυπουργό όσο και τον κ. Παπανδρέου λέγοντας ότι «δεν έχουν δικαίωμα ο μεν Καραμανλής να λέει ψέματα για το ασφαλιστικό, ότι δηλαδή όλα θα μείνουν τα ίδια ο δε Παπανδρέου να λέει ότι δεν μπορούμε να το ανοίξουμε».
* Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, θα επισκεφθεί την Παρασκευή 7 και το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου τη Θεσσαλονίκη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ντιναμό Κιέβου-ΠΑΟΚ 2-3: Οι Θεσσαλονικείς έβαλαν… υπογραφή πρόκρισης στην Πολωνία
- ΙΝΑΤ: Το Ινστιτούτο Τσίπρα «σβήνει» το «success story» της κυβέρνησης για το Ταμείο Ανάκαμψης
- Θρίλερ στη Σύρο: Ποια είναι η 42χρονη που τη μαχαίρωσαν και πέθανε – «Πήγε να μας ληστέψει» λέει ζευγάρι που έχει προσαχθεί
- Ντιναμό Κιέβου – ΠΑΟΚ: Ο Σανταμαρία με εκπληκτικό σουτ κάνει το 3-1 για τον «δικέφαλο»! (vid)
- «Μαύρο» ρεκόρ στις γυναικοκτονίες στη Βραζιλία το 2025 με 4 νεκρές την ημέρα
- Συγγενείς θυμάτων των Τεμπών σχολιάζουν στο in, την πρόταση του αντιεισαγγελέα για παραπομπή Τριαντόπουλου και Αγοραστού σε δίκη

