
Ταχεία ανάρρωση εύχεται η ΔΙΣ στον αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο
Τις ευχές τους για ταχεία ανάρρωση του κ. Χριστόδουλου εξέφρασαν οι ιεράρχες της Εκκλησίας της Ελλάδος στην πρώτη συνεδρίαση της ΔΙΣ, την Τρίτη, απόντος του Αρχιεπισκόπου. Των εργασιών προήδρευσε ο μητροπολίτης Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς, Προκόπιος.
71
Τις ευχές τους για ταχεία ανάρρωση του κ. Χριστόδουλου εξέφρασαν οι ιεράρχες της Εκκλησίας της Ελλάδος στην πρώτη συνεδρίαση της ΔΙΣ, την Τρίτη, απόντος του Αρχιεπισκόπου. Των εργασιών προήδρευσε ο μητροπολίτης Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς, Προκόπιος.
Ο κ. Προκόπιος ανέγνωσε στη ΔΙΣ επιστολή του Αρχιεπισκόπου, στην οποία ο ίδιος ο προκαθήμενος της ελλαδικής Εκκλησίας εκθέτει τα της υγείας του και ζητά από τους συνοδικούς μητροπολίτες να προσεύχονται για την αποκατάσταση της υγείας του.
Από την πλευρά τους, οι σύνεδροι εξέφρασαν εκ νέου τις εγκάρδιες ευχές τους για ταχεία αποκατάσταση της υγείας του Μακαριωτάτου και επιστροφή του στην Ελλάδα και στα καθήκοντά του.
Μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΔΙΣ, μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Ανθιμος διευκρίνισε, όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1, ότι δεν συμφωνεί με τις δηλώσεις του κ. Χριστόδουλου, ο οποίος είχε κάνει λόγο για «σχέδιο πολιτικής αποσταθεροποίησης» πίσω από τις πυρκαγιές του Αυγούστου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πληθαίνουν οι αναφορές για νέες συνομιλίες Ιράν – ΗΠΑ αλλά οι απειλές Τραμπ συνεχίζονται – Το Ισραήλ ισοπεδώνει τον Λίβανο
- Κρίσιμες οι επόμενες ημέρες για την υγεία του Γιώργου Μυλωνάκη
- Μια νέα έρευνα ανακάλυψε ποιοι υπερβάλουν με το αλάτι στο φαγητό
- Σαρωτικοί έλεγχοι για ΦΠΑ – Στο στόχαστρο της ΑΑΔΕ e-shops και μικρές επιχειρήσεις
- Ελληνική οικονομία: Πόσο χαμηλώνει ο πήχης λόγω πολέμου;
- Explosive Media: Τα «αθώα» Lego που «νίκησαν» τον Τραμπ – Τα κινούμενα σχέδια στον… πόλεμο



