
Ναυάγιο στην υπόθεση του Ντούσαν Κούτσιακ για την ΑΕΚ
Αρνητική εξέλιξη είχε η μεταγραφή του Ντούσαν Κούτσιακ στην ΑΕΚ. Ο 22χρονος πορτιέρο, ζήτησε να του εγγυηθούν ότι θα θέση στην βασική ενδεκάδα, πράγμα που δεν έγινε. Ζήτησε χρόνο να σκεφτεί, η ΑΕΚ δεν του έδωσε και έτσι η μεταγραφή οδηγήθηκε σε ναυάγιο.
89
Αρνητική εξέλιξη είχε η μεταγραφή του Ντούσαν Κούτσιακ στην ΑΕΚ. Ο 22χρονος Σλοβάκος πορτιέρο, ο οποίος βρέθηκε στην Αθήνα, ζήτησε να του εγγυηθούν ότι θα παίζει στην βασική ενδεκάδα, πράγμα που δεν έγινε. Ζήτησε χρόνο να σκεφτεί, η ΑΕΚ δεν του έδωσε, η μεταγραφή οδηγήθηκε σε ναυάγιο και ο παίκτης αναχώρησε για την πατρίδα του.
«Συμφωνήσαμε με την ΑΕΚ να με παρακολουθούν κι αν παραμείνω σε καλό επίπεδο θα με ξαναδούν τον χειμώνα. Μέχρι τότε, θέλω να μείνω στην Ζίλινα. Οι δύο ομάδες είχαν συμφωνήσει στις 800.000 ευρώ και μετά το ματς με τη Γαλλία με κάλεσαν στην Αθήνα για να δω την ομάδα και να αποφασίσω αν θα δεχθώ την πρόταση.
Δεν μου φάνηκε όμως ελκυστική η ιδέα να πάω σε ένα πρωτάθλημα που μόλις αρχίζει. Δεν θα μπορούσα να λειτουργήσω σωστά και ίσως να μην έβγαινε σε καλό μια βιαστική απόφαση», τόνισε ο Ντούσαν Κούτσιακ στον Τύπο της Σλοβακίας και κατέληξε: «Αν δουλέψω σκληρά, τα χρήματα από το εξωτερικό θα έρθουν σίγουρα. Το γεγονός ότι δεν πήγα τώρα στην ΑΕΚ δεν σημαίνει ότι δεν θα πάω κάποια στιγμή».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Το «Μικρό Σπίτι στο Λιβάδι» επιστρέφει – Το πρώτο τρέιλερ της νοσταλγικής σειράς
- Ανανέωση της θητείας του Γιάννη Στουρνάρα στην Τράπεζα της Ελλάδος προτείνει η κυβέρνηση
- Καύσιμα: Οι εκτιμήσεις για τις τιμές των επόμενων ημερών – Έρχονται νέες αυξήσεις, καθυστερούν τα κυβερνητικά μέτρα
- Ο Βίκτορ Όρμπαν ήταν το «μαύρο πρόβατο» της ΕΕ – Ποιος ηγέτης θα πάρει τη θέση του;
- «Κράξιμο» του Μπάρκλεϊ στους Μπακς: «Έχουν άθλιους τύπους στα αποδυτήρια» (vid)
- Βανδαλισμοί σε νηπιαγωγείο στον Άγιο Δημήτριο

