Ενέσεις ηθικού από τον Λεμονή στους παίκτες του πριν τη Λεωφόρο
To ντέρμπι της πρεμιέρας με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο πλησιάζει και ο Τάκης Λεμονής προσπάθησε την Παρασκευή να τονώσει το ηθικό των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού. Ο Λούα Λούα θα πάρει τη θέση του Τζόρτζεβιτς, ενώ μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς. -Μήτρογλου: «Ο Ολυμπιακός έχει το προβάδισμα»
To ντέρμπι της πρεμιέρας με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο πλησιάζει και ο Τάκης Λεμονής προσπάθησε την Παρασκευή να τονώσει το ηθικό των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού.
«Nα τους αποδείξουμε μέσα στο γήπεδο ποιοι είναι οι καλύτεροι» τους είπε στην προπόνηση, ενώ σε μια προσπάθεια να έρθουν όλοι πιο κοντά, τους παρέθεσε δείπνο, όπου επίσης δεν έλειψαν οι κουβέντες για το μεγάλο παιχνίδι με τον «αιώνιο» αντίπαλο.
Οσον αφορά στα αγωνιστικά πλάνα, ο Λούα Λούα θα πάρει τη θέση του Τζόρτζεβιτς, ενώ μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς. Οι υπόλοιποι 9 στο 4-5-1, που επιλέγει ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» είναι οι: Νικοπολίδης, Ντομί (αριστερό μπακ), Πατσατζόγλου (δεξί μπακ), Αντζας – Μπράβο (κεντρικό αμυντικό δίδυμο), Στολτίδης, Τοροσίδης, Λεντέσμα (αμυντικά χαφ) και Γκαλέτι (δεξί χαφ).
Το Σάββατο στις 18:30 θα γίνει αγιασμός και για τις 19:00 είναι προγραμματισμένη η τελευταία προπόνηση ενόψει ντέρμπι. Όλα αυτά συνηγορούν ότι στις εγκαταστάσεις του Ρέντη θα βρεθεί και ο πρόεδρος των πρωταθλητών, Σωκράτης Κόκκαλης, για… πολλούς και διάφορους λόγους.
Ο Τζόρτζεβιτς συνέχισε το πρόγραμμα θεραπείας που ακολουθεί, ενώ ο Παπαδόπουλος πήρε εξιτήριο από το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών και την Δευτέρα θα ξεκινήσει πρόγραμμα αποκατάστασης.
Φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τον Ιωνικό, θα δώσει ο Ολυμπιακός την Δευτέρα στις 18:30 στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη.
*Νίκη με 2-0 επί της Λομοκομοτίβ Μόσχας πέτυχε η ομάδα νέων του Ολυμπιακού στο τουρνουά που διοργανώνει στο Ντόνετσκ η Σαχτάρ. Τα γκολ πέτυχαν οι Πάλλας και Βασιλόγιαννης. Στον άλλο αγώνα του ομίλου η Σαχτάρ κέρδισε με 3-0 την αντίστοιχη ομάδα της Σαμπντόρια.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Έξι χρόνια μετά το Κύπελλο του 2020, η τρομερή φέτος Ρεάλ Σοσιεδάδ νίκησε την Ατλέτικο Μαδρίτης στη διαδικασία των πέναλτι σε έναν καταπληκτικό τελικό στη Σεβίλλη και σήκωσε το τρίτο Copa del Rey της ιστορίας της.
Η Ρόμα αναδείχθηκε ισόπαλη με την Αταλάντα, παρέμεινε 6η και ισοβαθμεί με την 5η Κόμο, όμως δεν εκμεταλεύτηκε την ήττα της. Οι γηπεδούχοι κράτησαν τους φιλοξενούμενους στο -4.