
Μπήκαν οι υπογραφές για την κατασκευή του νέου γηπέδου της Λάρισας
Αρχισε η αντίστροφη μέτρηση για την κατασκευή του νέου γηπέδου της Λάρισας, καθώς ο υπουργός Περιβάλλοντος, Χωροταξίας και Δημοσίων Έργων, Γιώργος Σουφλιάς υπέγραψε τη σχετική απόφαση. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ανέγερση του νέου «σπιτιού» της Λάρισας αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί το αργότερο σε 18 μήνες από τη στιγμή που θα αρχίσουν τα έργα.
66
Αρχισε η αντίστροφη μέτρηση για την κατασκευή του νέου γηπέδου της Λάρισας, καθώς ο υπουργός Περιβάλλοντος, Χωροταξίας και Δημοσίων Έργων, Γιώργος Σουφλιάς, υπέγραψε τη σχετική απόφαση, με την οποία εγκρίθηκε το τοπικό ρυμοτομικό σχέδιο του Δήμου Λαρισαίων και καθορίσθηκαν οι χώροι αθλητικών εγκαταστάσεων, συνοδευτικών και λοιπών χρήσεων, καθώς και οι όροι δόμησης για το νέο γήπεδο των «βυσσινί».
Η συνολική δόμηση που προκύπτει για τις αθλητικές, εμπορικές και συνοδές χρήσεις ανέρχεται σε 42.000 τετραγωνικά μέτρα, εκ των οποίων ποσοστό 17% επιτρέπεται να είναι οι εμπορικές χρήσεις. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ανέγερση του νέου «σπιτιού» της Λάρισας αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί το αργότερο σε 18 μήνες από τη στιγμή που θα αρχίσουν τα έργα.
Μετά την υπογραφή της σχετικής απόφασης, ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ δήλωσε:
«Με αυτή την απόφαση ανοίγει ο δρόμος για την κατασκευή του νέου γηπέδου της Λάρισας. Η ΑΕΛ θα αποκτήσει ένα υπερσύγχρονο γήπεδο, το οποίο μαζί με το κλειστό γυμναστήριο που ήδη υπάρχει στην περιοχή αυτή και τις νέες υποδομές που θα κατασκευαστούν (ξενώνας, μουσείο, εμπορικές χρήσεις, χώροι στάθμευσης κ.ά.) θα δημιουργήσουν ένα από τα πλέον σύγχρονα και ολοκληρωμένα αθλητικά κέντρα της Ελλάδας».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Απίθανος ο μικρός αδερφός του Γιαμάλ: Οδηγάει… Mercedes του, μαύρο γυαλί και «τρελαίνει» τα social media (vid)
- Sugar: Ο πρώτος πιστοποιημένος σκύλος ειδοποίησης διαβήτη στην Ελλάδα
- Δένδιας: Σε μια περίοδο πολλαπλών προκλήσεων, η ΕΕ οφείλει να είναι «ασπίδα» απέναντι σε κάθε απειλή κατά των κρατών-μελών της
- Τελευταίο σταθμός σήμερα η Θεσσαλονίκη πριν το Συνέδριο της ΝΔ – Ομιλίες Μητσοτάκη και Δένδια
- Μήνυμα Τασούλα για την Ημέρα της Ευρώπης: Η ΕΕ παραμένει κορυφαίο εγχείρημα ειρηνικής συνεργασίας και προόδου των λαών
- Ο Παναθηναϊκός θα πάει στη Βαλένθια με στόχο κάτι που δεν έχει γίνει ποτέ (vids)




