Είκοσι εννέα νεκροί από κατάρρευση γέφυρας στην κεντρική Κίνα
Στους 29 ανέρχονται οι νεκροί από την κατάρρευση μιας υπό κατασκευή γέφυρας στην επαρχία Χουνάν της Κίνας. Αλλα 22 άτομα τραυματίστηκαν, ενώ μεγάλος είναι και ο αριθμός των αγνοούμενων, καθώς τη στιγμή της κατάρρευσης βρίσκονταν εκεί 125 άτομα.
Στους 29 ανέρχονται οι νεκροί από την κατάρρευση μιας υπό κατασκευή γέφυρας στην επαρχία Χουνάν της κεντρικής Κίνας.
Τουλάχιστον 22 άτομα τραυματίστηκαν, ενώ μεγάλος είναι και ο αριθμός των αγνοούμενων. Τα αίτια της κατάρρευσης παραμένουν άγνωστα.
Σύμφωνα με τις κινεζικές αρχές, η γέφυρα του ποταμού Τούο, μήκους 268 μέτρων, έπεσε τη στιγμή που οι εργάτες ετοιμάζονταν να στήσουν σε αυτή μια σκαλωσιά. Στο χώρο βρίσκονταν εκείνη την ώρα 125 εργαζόμενοι.
Τα σωστικά συνεργεία αναζητούσαν επιζώντες κάτω από τα συντρίμια που έπεσαν σε βάθος 42 μέτρων, μέσα στο ποτάμι.
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας