71

Και τυπικά παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι από την Παρασκευή ο Κάρλος Τέβες, καθώς οι «κόκκινοι διάβολοι» ολοκλήρωσαν τη μεταγραφή του Αργεντινού επιθετικού από τη Γουέστ Χαμ.

Εκπρόσωπος Τύπου των πρωταθλητών Αγγλίας δήλωσε: «Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοινώνει με χαρά ότι ο Κάρλος Τέβες δηλώθηκε ως μέλος της πρώτης ομάδας της στην Premier League».

Πλέον ο 23χρονος Αργεντινός διεθνής έχει δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες των «κόκκινων» και θα μπορούσε να δώσει την Κυριακή το «παρών» στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τη Ρέντινγκ, ωστόσο ο σερ Αλεξ Φέργκιουσον δήλωσε ότι δεν θα τον χρησιμοποιήσει. Έτσι, ο Τέβες αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Γιουνάιτεντ την επόμενη εβδομάδα, στο τοπικό ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Σίτι.

«Ο Κάρλος μας εξέπληξε στις προπονήσεις την προηγούμενη εβδομάδα» τόνισε ο Σκωτσέζος τεχνικός. Και συμπλήρωσε: «Μετά το Κόπα Αμέρικα και μόνο με σύντομες διακοπές, νόμιζα ότι θα χρειαζόταν περισσότερη προπόνηση. Όμως τα πήγε πολύ καλά και φαινόταν πως βρίσκεται σε σπουδαία κατάσταση. Είναι πιθανό να αγωνιστεί την επόμενη εβδομάδα εναντίον της Μάντσεστερ Σίτι».

»Όμως, είναι δύσκολο να εκτιμήσεις πόσο θα αγωνιστεί, επειδή, εάν βάλεις κάποιον σε ένα ντέρμπι, πρέπει να διασφαλίσεις ότι έχει θέση στον αγώνα. Δεν είναι ένα παιχνίδι, στο οποίο σου δίνεται χρόνος. Υπάρχει πάντα παραφροσύνη στον αγώνα με τους τοπικούς αντιπάλους σου. Θα το μετρήσουμε. Όταν πάρουμε άδεια και ξέρουμε ότι μπορεί να παίξει, θα μπορέσουμε αρκετά εύκολα να πάρουμε την απόφαση».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ