Δευτέρα 20 Απριλίου 2026
weather-icon 14o
Ενθουσιασμένος ο Κάλβο από τον κόσμο, ικανοποιημένος ο Ολίβα από το σύνολο

Ενθουσιασμένος ο Κάλβο από τον κόσμο, ικανοποιημένος ο Ολίβα από το σύνολο

Ο Τόνι Κάλβο έκλεψε την παράσταση στο πρώτο φιλικό του Αρη επί ελληνικού εδάφους με τα δύο γκολ γκολ που πέτυχε στην ισοπαλία 2-2 με τον ΑΠΟΕΛ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και γνώρισε την αποθέωση από περίπου 12.000 οπαδούς των «κιτρίνων». Κάτι που ενθουσίασε τον παίκτη του Αρη, ενώ ο Κάρλος Ολίβα τόνισε ότι στο ματς έγινε συνολική δουλειά.

89

Ο Τόνι Κάλβο έκλεψε την παράσταση στο πρώτο φιλικό του Αρη επί ελληνικού εδάφους με τα δύο γκολ γκολ που πέτυχε στην ισοπαλία 2-2 με τον ΑΠΟΕΛ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και γνώρισε την αποθέωση από περίπου 12.000 οπαδούς των «κιτρίνων».

Κάτι που ενθουσίασε τον παίκτη του Αρη. «Δεν φανταζόμουν τέτοιο ξεκίνημα. Δεν είμαι γκολτζής, είμαι παίκτης που δημιουργεί τα γκολ, αλλά όταν βρεθώ σε θέση για γκολ, θα σκοράρω. Χαίρομαι πάρα πολύ που παίζω στον Αρη, στην πρώτη κατηγορία και χαίρομαι που ήρθα σε μία πρώτη επαφή με τον κόσμο, με τον οποίο μάλλον θα υπάρχει μία ιδιαίτερη σχέση. Υπήρχε πολύς κόσμος που φώναζε το όνομα μου, με ευχαριστούσε που ήρθα στην ομάδα και τους το ανταπόδωσα με τα δύο γκολ που πέτυχα» δήλωσε χαρακτηριστικά στο «Αθλητικό Metropolis».

Για το αν ο Αρης θα είναι έτοιμος στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον Πανιώνιο, ο Κάλβο απάντησε:

«Στην πρεμιέρα η ομάδα θα είναι έτοιμη, γιατί έχει κάνει πολύ καλή δουλειά αυτό το διάστημα, έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και θέλουμε να κάνουμε ένα δυνατό ξεκίνημα για να μαζέψουμε όσο δυνατόν περισσότερους βαθμούς».

Όσο για το αν ο ίδιος έχει φθάσει στο απαραίτητο επίπεδο φυσικής κατάστασης ο Ισπανός τόνισε:

«Αισθάνθηκα λίγο κουρασμένος και ένοιωσα κάποιες μικροενοχλήσεις στις γάμπες, αλλά δεν ήταν κάτι το ανησυχητικό. Ήταν καθαρά θέμα κούρασης. Πιστεύω μέχρι την έναρξη της σεζόν θα είμαι έτοιμος».

Από εκεί και πέρα, το φιλικό με τον ΑΠΟΕΛ έδωσε την ευκαιρία στον τεχνικό του Αρη, Χουάν Κάρλος Ολίβα, να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα, τόσο από τα πρώτα 30 λεπτά, όπου οι «κίτρινοι» ήταν εντυπωσιακοί όσο και από τη συνέχεια όπου υπήρξαν στιγμές αδράνειας, κυρίως στην άμυνα, με αποτέλεσμα οι Κύπριοι να πετύχουν δύο γκολ.

«Το παιχνίδι ήταν περίεργο. Στα πρώτα τριάντα λεπτά είχαμε την κατοχή της μπάλας, είχαμε ταχύτητα, δημιουργήσαμε φάσεις και γενικά αποδώσαμε καλό ποδόσφαιρο. Από το σημείο, όμως, εκείνο και μετά ο ρυθμός μας έπεσε, κάτι το οποίο εκμεταλλεύτηκε ο αντίπαλός μας κι έτσι στο δεύτερο ημίχρονο κατάφερε να μας ισοφαρίσει.

» Είμαι ικανοποιημένος από το πρώτο τριαντάλεπτο, που παίξαμε σε γενικές γραμμές καλό ποδόσφαιρο, αλλά οι παίκτες μου πρέπει να δουλέψουν, έτσι ώστε να αυξήσουμε τον χρόνο κατά το οποίο θα αποδίδουμε καλά» τόνισε ο προπονητής του Αρη.

Όσο για την εντυπωσιακή απόδοση του Κάλβο, ο Ολίβα θέλησε να κρατήσει χαμηλούς τόνους:

«Δεν ήταν μόνο ο Κάλβο. Έγινε μία συνολική δουλειά στην επίθεση, αλλά και στις υπόλοιπες γραμμές, ειδικά στο διάστημα εκείνο του αγώνα, που αποδώσαμε καλά».

Ο Ισπανός δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην πολύ όμορφη ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι οπαδοί του Αρη:

«Ο κόσμος δημιούργησε μία φανταστική ατμόσφαιρα. Ελπίζω το γήπεδο να είναι γεμάτο σε κάθε μας παιχνίδι, έτσι ώστε οι φίλαθλοί μας να μας δίνουν δύναμη. Θα ήθελα πολύ να είχαμε μεγαλύτερη διάρκεια στο παιχνίδι, προκειμένου να μην είχε έρθει η ισοφάριση και να τους ικανοποιήσουμε με μία νίκη».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 20 Απριλίου 2026
Cookies