Να χαρακτηριστεί ο Έβρος θεομηνιόπληκτη περιοχή ζητεί η νομαρχία
Σε περισσότερες από 100 ανέρχονται οι πλημμυρισμένες κατοικίες στους οικισμούς της Μάκρης, των Δικέλλων και της Μεσημβρίας, ενώ, δεκάδες σπίτια υπέστησαν ζημιές, σύμφωνα με συνεργεία του δήμου Αλεξανδρούπολης και της νομαρχίας Έβρου.
Σε περισσότερες από 100 ανέρχονται οι πλημμυρισμένες κατοικίες στους οικισμούς της Μάκρης, των Δικέλλων και της Μεσημβρίας, ενώ, δεκάδες σπίτια υπέστησαν ζημιές σε τοιχία και περιφράξεις σύμφωνα με την καταγραφή των ζημιών από συνεργεία του δήμου Αλεξανδρούπολης και της νομαρχίας Έβρου.
Εν τω μεταξύ, η Nομαρχία Έβρου ζήτησε την έκδοση υπουργικής απόφασης για την οριοθέτηση της πληγείσας περιοχής και τον χαρακτηρισμό της ως «θεομηνιόπληκτης».
Περίπου 30 επιχειρήσεις στο παραλιακό τόξο της Αλεξανδρούπολης καταστράφηκαν και οι ιδιοκτήτες τους υπέστησαν μεγάλες οικονομικές ζημίες, σε μια περίοδο ιδιαίτερα υψηλής τουριστικής κίνησης.
Στις πληγείσες περιοχές βρίσκεται και ειδικό κλιμάκιο του ΥΠΕΧΩΔΕ.
Οι εργασίες αποκατάστασης των ζημιών στις υποδομές και την υδροδότηση συνεχίζονται. Η κυκλοφορία των οχημάτων στη γέφυρα Μάκρης – Δικέλλων αποκαταστάθηκε μερικώς, ενώ, μέσω παρακαμπτηρίων δρόμων διεξάγεται η κίνηση των αυτοκινήτων στο επαρχιακό οδικό δίκτυο Μάκρης – Δικέλλων – Μεσημβρίας.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής
Τέλος στην αγωνία για χιλιάδες υποψηφίους καθώς ανακοινώθηκαν οι βάσεις εισαγωγής για τα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας. Πού θα δείτε τα αποτελέσματα