Αύξηση 27% στα κέρδη β΄τριμήνου της Adidas
Αύξηση της τάξεως του 27% στα 104 εκατ. ευρώ σημείωσαν τα κέρδη της Adidas στο δεύτερο τρίμηνο του έτους, καθώς η γνωστή εταιρεία αθλητικών ειδών αρχίζει να επωφελείται από την εξαγορά της Reebok, αν και οι πωλήσεις στις ΗΠΑ υποχωρούν.
27
Αύξηση της τάξεως του 27% στα 104 εκατ. ευρώ σημείωσαν τα κέρδη της Adidas στο δεύτερο τρίμηνο του έτους.
Τα κέρδη της εταιρείας ξεπέρασαν τις προβλέψεις της αγοράς (97 εκατ. ευρώ), καθώς σταδιακά αρχίζει να επωφελείται από την εξαγορά της Reebok έναντι 3,8 δισ. δολαρίων.
Οι πωλήσεις μειώθηκαν οριακά κατά 1% στα 2,40 δισ. ευρώ, κυρίως λόγω των ασθενών επιδόσεων στις ΗΠΑ.
Για το σύνολο του έτους, η Adidas αναμένει μείωση του λειτουργικού κόστους κατά 17,5 εκατ. ευρώ, λόγω της συγχώνευσης με τη Reebok.
Η μετοχή της εταιρείας ενισχύθηκε την Τετάρτη έως και 4,5%, διαμορφούμενη στα 44,76 ευρώ. Λίγο πριν τις 14:00 κατέγραφε κέρδη 2,78% στα 44,32 ευρώ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,Associated Press
- Ουκρανία: Νέα μεγάλη ρωσική επίθεση με βαλλιστικούς πυραύλους κατά του Κιέβου
- Ιράν: Υπόσχεται αποφασιστική ανταπόδοση στα πλήγματα των ΗΠΑ – «Παραβίασαν» το μνημόνιο του Ισλαμαμπάντ
- Συμπληρώθηκε το παζλ των προημιτελικών – Οι διασταυρώσεις και ο δρόμος μέχρι τον τελικό του Μουντιάλ
- Ελβετία – Κολομβία 4-3 στα πέναλτι (κ.δ. και παράταση 0-0): Μεγάλη πρόκριση των Ελβετών στα προημιτελικά
- Χανιά: Ερευνες για τον εντοπισμό υποβρύχιου αλιέα στη θαλάσσια περιοχή Φραγκοκάστελλου Σφακίων
- Φορτηγό αεροπλάνο αγνοείται στην Αραβική Θάλασσα – Δραματική πτώση με 22.400 πόδια το λεπτό
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: Πολλές υποσχέσεις, σόου και παζάρια
- Θ. Γλαβίνας (ΠΑΣΟΚ): Έπρεπε να αλλάξουν τον κ. Ντόκο το επόμενο δευτερόλεπτο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/erik-mclean-go7GkMubo5c-unsplash-1-315x220.jpg)




















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442