Θέμα χρόνου η οριστικοποίηση της μεταγραφής του Ισμαέλ Μπλάνκο στην ΑΕΚ
Προς αίσιο τέλος βαίνει το «σίριαλ» της μεταγραφής του Ισμαέλ Μπλάνκο στην ΑΕΚ. Ο Αργεντινός επιθετικός αναμένεται την Τετάρτη στην Αθήνα μαζί με τον πρόεδρο της Κολόν Σάντα Φε, προκειμένου να οριστικοποιηθεί η συμφωνία και να υπογράψει το νέο, πιθανότατα τετραετούς διάρκειας, συμβόλαιό του. «Όλα πήγαν κατ ευχήν» δήλωσε ο παίκτης. - Μαντούκα και Μορέτο για τη νέα ΑΕΚ - Πρόβλημα Κανουτέ για τη Σεβίλλη
Προς αίσιο τέλος βαίνει το «σίριαλ» της μεταγραφής του Ισμαέλ Μπλάνκο στην ΑΕΚ.
Ο Αργεντινός επιθετικός αναμένεται την Τετάρτη στην Αθήνα μαζί με τον πρόεδρο της Κολόν Σάντα Φε, προκειμένου να οριστικοποιηθούν οι όροι της συμφωνίας, να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει το νέο, πιθανότατα τετραετούς διάρκειας, συμβόλαιό του.
Μάλιστα, ο Μπλάνκο έκανε και δηλώσεις σε ραδιοφωνικό σταθμό της πατρίδας του, τονίζοντας: «Όλα πήγαν κατ ευχήν. Είμαι χαρούμενος γι αυτό και θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο της ομάδας για τη στήριξη που μου έδωσε όλα αυτά τα χρόνια».
Σύμφωνα με πληροφορίες, η μεταγραφή θα κοστίσει συνολικά στην ΑΕΚ 1,1 εκατ. ευρώ, εκ των οποίων τα μισά θα δοθούν τώρα και τα άλλα μισά το Σεπτέμβριο.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Έξι χρόνια μετά το Κύπελλο του 2020, η τρομερή φέτος Ρεάλ Σοσιεδάδ νίκησε την Ατλέτικο Μαδρίτης στη διαδικασία των πέναλτι σε έναν καταπληκτικό τελικό στη Σεβίλλη και σήκωσε το τρίτο Copa del Rey της ιστορίας της.
Η Ρόμα αναδείχθηκε ισόπαλη με την Αταλάντα, παρέμεινε 6η και ισοβαθμεί με την 5η Κόμο, όμως δεν εκμεταλεύτηκε την ήττα της. Οι γηπεδούχοι κράτησαν τους φιλοξενούμενους στο -4.