
«Η τρίτη θέση δεν αρμόζει στον Παναθηναϊκό» κατά τον Αρκάντιους Μάλαρτζ
Ο Αρκάντιους Μάλαρτζ είναι αισιόδοξος για την πορεία του φετινού Παναθηναϊκού, παρά την απογοητευτική εμφάνιση στο φιλικό με την Ίπσουιτς. Θεωρεί φυσιολογικό να υπάρχει κούραση αυτή την εποχή και ανέφερε ότι βασικός στόχος είναι η ετοιμότητα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.
-Νέα πρόσωπα θα δοκιμάσει ο Πεσέιρο εναντίον της Λάτσιο
89
Ο Αρκάντιους Μάλαρτζ είναι αισιόδοξος για την πορεία του φετινού Παναθηναϊκού, παρά την απογοητευτική εμφάνιση στο φιλικό με την Ίπσουιτς. Θεωρεί φυσιολογικό να υπάρχει κούραση αυτή την εποχή και ανέφερε ότι βασικός στόχος είναι η ετοιμότητα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.
«Είναι νωρίς για να βγουν συμπεράσματα για την ομάδα. Έχουμε ακόμα 20 ημέρες για την έναρξη του πρωταθλήματος. Το διάστημα που απομένει είναι μεγάλο. Σε αυτή τη φάση είναι φυσιολογικό να βγαίνει η κούραση από τις προπονήσεις», τόνισε ο τερματοφύλακας των πρασίνων.
«Το θέμα είναι να είμαστε έτοιμοι στις 26 Αυγούστου που αντιμετωπίζουμε τον Ολυμπιακό. Θέλουμε να ξεκινήσουμε με νίκη. Ειδικά τη στιγμή που η πρεμιέρα είναι απέναντι στον Ολυμπιακό».
Ο ίδιος έκανε πολύ καλή εμφάνιση απέναντι στην Ίπσουιτς, όμως «δεν έχει σημασία τι κάνει ο τερματοφύλακας όταν η ομάδα χάνει. Για μένα νίκη είναι όταν κρατάμε το μηδέν. Εγώ προσπαθώ να δίνω πάντα τον καλύτερο εαυτό μου. Τώρα έχω ένα λόγο παραπάνω, για να δικαιώσω τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού που με εμπιστεύτηκαν».
Όσο για τη σεζόν που έρχεται, δηλώνει αισιόδοξος υπογραμμίζοντας ότι «το υλικό είναι καλό και είμαι αισιόδοξος για τη φετινή πορεία της ομάδας. Θέλουμε την κορυφή, γιατί η τρίτη θέση δεν αρμόζει σε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Κεφαλονιά: Εμπλοκή και άλλων ατόμων στον θάνατο της 19χρονης εξετάζουν οι Αρχές – Προφυλακιστέοι οι τρεις κατηγορούμενοι
- Ο Σπανούλης, το τηλεφώνημα της Ντουμπάι και η αρνητική απάντηση
- Στενά Ορμούζ: Η αποκατάσταση της κυκλοφορίας των πλοίων ενδέχεται να διαρκέσει αρκετούς μήνες
- Ντέβιντ Ρικάρντο: Πώς εξηγεί η θεωρία του το συγκριτικό πλεονέκτημα σε έναν κόσμο εμπορικών συγκρούσεων
- Νάταλι Πόρτμαν: Έγκυος στο τρίτο της παιδί
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (18/4): Πού θα δείτε τα ματς της Super League, τον τελικό του Copa del Rey και Premier League

