
Ο Χατζής επιστρέφει στην ΑΕΚ, ταξίδι Δρόσου στην Κωνστανστινούπολη για Κουτλουάι
Με τον Νίκο Χατζή να βρίσκεται στο δρόμο της επιστροφής, από τη στιγμή που θα γίνει η επόμενη συνάντηση με τους ανθρώπους της ΚΑΕ ΑΕΚ, ο Δημήτρης Δρόσος παραμένει στο «κυνήγι» του Ιμπραϊμ Κουτλουάι. Μάλιστα, παρά τις δυσκολίες λόγω του συμβολαίου του με τη Φενέρμπαχτσέ, ο 42χρονος επιχειρηματίας πιθανότατα θα μεταβεί τις επόμενες ημέρες στην Κωνσταντινούπολη.
66
Με τον Νίκο Χατζή να βρίσκεται στο δρόμο της επιστροφής, από τη στιγμή που θα γίνει η επόμενη συνάντηση με τους ανθρώπους της ΚΑΕ ΑΕΚ, ο Δημήτρης Δρόσος παραμένει στο «κυνήγι» του Ιμπραϊμ Κουτλουάι. Μάλιστα, παρά τις δυσκολίες της μετακίνησης του Τούρκου διεθνούς γκαρντ, λόγω του συμβολαίου του με τη Φενέρμπαχτσέ, ο 42χρονος επιχειρηματίας πιθανότατα θα επιχειρήσει την τελευταία προσέγγιση με ταξίδι-αστραπή μέσα στις επόμενες δύο ημέρες στην Κωνσταντινούπολη.
Το αργότερο μέχρι την Τετάρτη, πάντως, η υπόθεση τόσο του πρώην αρχηγού της «Ένωσης», όσο και αυτή της επιστροφής του Κουτλουάι θα έχει ξεκαθαρίσει.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Από την Εβρέ στο Παρίσι: Δύο φίλοι, μια πόλη και μια βραδιά Champions League
- Χάος στους δρόμους – Στο «κόκκινο» η κίνηση στον Κηφισό και στην Αττική Οδό
- Ο Τζορτζ Κλούνεϊ αποφεύγει να βλέπει παλιές του ταινίες
- Μωβ και καφέ μέδουσες κατακλύζουν τις θάλασσες του ευβοϊκού κόλπου – Ανησυχία από τους κατοίκους
- Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός για το δεύτερο βήμα προς το Final-4
- Ιαπωνία: Τραυμάτισε με σφυρί δύο παιδιά και ψέκασε με άγνωστη ουσία αστυνομικούς



