
Την πέμπτη θέση στο Grand Slam του Κλάγκενφουρτ «καπάρωσαν» Καραντάσιου/Αρβανίτη
Στον 3ο γύρο του Grand Slam που φιλοξενείται στο Κλάγκενφουρτ προκρίθηκαν οι Βάσω Καραντάσιου/Βίκυ Αρβανίτη. Το ελληνικό δίδυμο επικράτησε 2-0 (21-18, 21-17) των Εστέβες/Κρέσπο (20) από την Κούβα και, εκτός του ό,τι εξασφάλισε το «εισιτήριο» της πρόκρισης, «καπάρωσε» και την πέμπτη θέση.
71
Στον 3ο γύρο του Grand Slam που φιλοξενείται στο Κλάγκενφουρτ προκρίθηκαν οι Βάσω Καραντάσιου/Βίκυ Αρβανίτη.
Το ελληνικό δίδυμο επικράτησε 2-0 (21-18, 21-17) των Εστέβες/Κρέσπο (20) από την Κούβα και, εκτός του ό,τι εξασφάλισε το «εισιτήριο» της πρόκρισης, «καπάρωσε» και την πέμπτη θέση.
Επόμενος αντίπαλος για τις Ελληνίδες πρωταθλήτριες είναι οι Βραζιλιάνες παγκόσμιες πρωταθλήτριες Τζουλιάνα/Λαρίσα, με φόντο την είσοδο στα ημιτελικά. Οι Βραζιλιάνες στον προηγούμενο γύρο απέκλεισαν τις Γερμανίδες Πολ/Ράου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Μακελειό στη Λουιζιάνα: Πατέρας των 7 από τα 8 παιδιά που δολοφονήθηκαν ήταν ο δράστης
- Συνταγή: Φριτάτα με μανιτάρια
- Η απειλή της υπερνοημοσύνης: Πόσο κοντά βρισκόμαστε σε ένα ανεξέλεγκτο μέλλον;
- Παραδοχή από τον στρατό του Ισραήλ ότι μέλος του προκάλεσε φθορές σε άγαλμα του Ιησού στον Λίβανο
- Φράουλες: Νόστιμες, δροσιστικές και θρεπτικές
- Καιρός: Άνοδος της θερμοκρασίας τη Δευτέρα – Πού θα βρέξει

