Ροσάλες και Μπένκο υποδέχεται ο Ηρακλής, αποχαιρετά τον Ερέρα
Σε συμφωνία με τον 27χρονο Σλοβένο επιθετικό, Γιόσε Μπένκο, κατέληξε ο Ηρακλής, παρά το γεγονός ότι ο παίκτης είχε αρχικά έρθει στην Ελλάδα για να διαπραγματευτεί τη μεταγραφή του στη Βέροια. Ο «Γηραιός» απέκτησε επίσης ως δανεικό για ένα χρόνο τον 23χρονο Αργεντινό επιτελικό χαφ, Πάουλο Ρομπέρτο Ροσάλες από την Ουνιόν Σάντα Φε. Παρελθόν ο Ερέρα. Φιλικό 1-1 με τον Εθνικό στο Πήλιο.
Σε συμφωνία με τον 27χρονο Σλοβένο επιθετικό, Γιόσε Μπένκο, κατέληξε ο Ηρακλής, παρά το γεγονός ότι ο παίκτης είχε αρχικά έρθει στην Ελλάδα για να διαπραγματευτεί τη μεταγραφή του στη Βέροια.
Ο 27χρονος άσος βρίσκεται ήδη στο Πήλιο μαζί με την υπόλοιπη αποστολή των «κυανόλευκων» και το Σάββατο αναμένεται να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.
Παράλληλα, ο «Γηραιός» απέκτησε και τον 23χρονο Αργεντινό επιτελικό μέσο Πάουλο Ρομπέρτο Ροσάλες ως δανεικό για ένα χρόνο με οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι από την Ουνιόν Σάντα Φε. Ο Ροσάλες θα φτάσει τη Δευτέρα το πρωί στη Θεσσαλονίκη μαζί με τον ατζέντη του, για να κανονίσουν και τις τελευταίες λεπτομέρειες του συμβολαίου του.
Από εκεί και πέρα, ο Εστέμπαν Ερέρα συμφώνησε να λύσει κοινή συναινέσει το συμβόλαιό του με τον Ηρακλή και έτσι θα αποτελέσει παρελθόν.
Όσο για το καθαρά αγωνιστικό μέρος, η προετοιμασία στο Πήλιο συνεχίστηκε με φιλικό κόντρα στον Εθνικό. Η ομάδα του Πειραιά άνοιξε το σκορ στο 57 με τον Κρητικό και ο Ηρακλής ισοφάρισε σε 1-1 με τον Κομβολίδη, πέντε λεπτά πριν από τη λήξη.
Ο Ηρακλής αγωνίστηκε στο πρώτο ημίχρονο με τους Μπαντή, Μαυρογενίδη, Ζμπόντσακ, Κατσαμπή, Παπαζαχαρία, Πουρσανίδη, Τσίνεγκε, Μπίνιο, Έμερσον, Σουλίδη και Νικολόπουλο. Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν και οι Πάρντο, Λεάντρο, Γιαννούλης, Μαλαγκουένιο, Ραγκουέλ, Χλωρός, Γιάντσης, Κομβολίδης και οι υπό δοκιμήν Ροντρίγκο, Ατζίντε, Οξύζογλου.
Με τον Εθνικό ξεκίνησαν οι Παγούδης, Πετράς, Βιδάλης, Πόπιελα, Γκιοσέφσκι, Καλλιπολίτης, Αλ Μπασί, Φαρινόλα, Νταμιάνο, Χερέθ, Καραμαλίκης. Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν και οι Τερλελής, Τζίμας, Ναλιτζής, Κρητικός, Λίμα, Νάτσιτς, Ντούμπι.
Μάρκο Νίκολιτς και Φελίπε Ρέλβας μίλησαν στη συνέντευξη Τύπου για τη ρεβάνς της ΑΕΚ με τη Ράγιο Βαγιεκάνο, τονίζοντας αμφότεροι πως η «Ένωση» θα πολεμήσει μέχρι τέλους για να πετύχει την ανατροπή.
Ο ηθοποιός Μιχάλης Μητρούσης εξήγησε πώς ο αθλητισμός και συγκεκριμένα το ποδόσφαιρο τον βοήθησε να ξεπεράσει μια δύσκολη ψυχολογικά κατάσταση στην οποία είχε περιέλθει όταν ήταν μικρός.
Σε ηλικία 96 ετών έφυγε από τη ζωή ο θρυλικός κεντρικός αμυντικός της Ρεάλ Μαδρίτης, Χοσέ Σανταμαρία, μέλος της «χρυσής» ομάδας των δεκαετιών του '50 και του '60.
Ο Ολυμπιακός περιμένει ήδη αντίπαλο στα play offs της Euroleague ανάμεσα σε 4+2 υποψήφιους, με τη Μονακό του Μάικ Τζέιμς να είναι το φαβορί, σύμφωνα με τις πιθανότητες.