Πιο ακριβοπληρωμένη παίκτρια όλων των εποχών η Μωραΐτίδου που επέστρεψε στον ΑΝΟΓ
Στην Γλυφάδα θα αγωνίζεται για τα επόμενα δύο χρόνια. Μετά από ένα μικρό διάλειμμα στον Ολυμπιακό, η η Εύη Μωραϊτίδου επέστρεψε στην Γλυφάδα και έγινε η πιο ακριβοπληρωμένη παίκτρια όλων των εποχών, αφού πρόκειται να λάβει περισσότερα από 40.000 ευρώ.
Στην Γλυφάδα θα αγωνίζεται για τα επόμενα δύο χρόνια. Μετά από ένα μικρό διάλειμμα στον Ολυμπιακό, η η Εύη Μωραϊτίδου επέστρεψε στην Γλυφάδα. Η έμπειρη πολίστρια αποφάσισε μην ανανεώσει στην ομάδα του λιμανιού, αλλά να επιστρέψει στην παλιά της ομάδα, καθώς η προσφορά της ήταν καλύτερη.
Με το συμβόλαιο που υπέγραψε η Μωραϊτίδου, έγινε η πιο ακριβοπληρωμένη παίκτρια όλων των εποχών, αφού πρόκειται να της αποφέρει περισσότερα από 40.000 ευρώ.
Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά παρουσιάζει το έργο σύγχρονου χοροθεάτρου της Βαλεντίνης Γιαννοπούλου MyCenae. Μια παράσταση για τον μύθο των Ατρειδών. Για μια και μοναδική βραδιά την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου στις 20.30