
Ο Μαραντόνα πιστεύει ότι ήλθε η ώρα θα αναλάβει την εθνική Αργεντινής
Έτοιμος να αναλάβει την τεχνική καθοδήγηση της Εθνικής ομάδας της Αργεντινής δηλώνει ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα. «Ξέρω πως τώρα είναι η ώρα μου και δεν θέλω να την αφήσω να περάσει» είπε ο 46χρονος θρύλος του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, που για ακόμα μια φορά έπλεξε το εγκώμιο του Λιονέλ Μέσι.
89
Έτοιμος να αναλάβει την τεχνική καθοδήγηση της Εθνικής ομάδας της Αργεντινής δηλώνει ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα.
«Ξέρω πως τώρα είναι η ώρα μου και δεν θέλω να την αφήσω να περάσει» είπε ο 46χρονος θρύλος του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, που για ακόμα μια φορά έπλεξε το εγκώμιο του Λιονέλ Μέσι.
«Θέλω πολύ να αναλάβω την Εθνική ομάδα. Ημουν πολύ κοντά μετά το Μουντιάλ της Γερμανίας, αλλά δεν έγινε. Με είχαν προσεγγίσει, αλλά στη συνέχεια και εντελώς ξαφνικά σταμάτησαν να μου τηλεφωνούν και κατέληξαν στον Αλφιο Μπαζίλε. Ξέρω πως τώρα είναι η ώρα μου και δεν θέλω να την αφήσω να περάσει. Πάντως, δεν θέλω να κλέψω κανενός τη θέση» είπε χαρακτηριστικά ο Μαραντόνα.
Και προσέθεσε για τον νεαρό άσος της Μπαρτσελόνα:
«Είναι ο παίκτης που όταν παίρνει την μπάλα ξέρουμε πως θα γίνει κάτι καλό. Μου φαίνεται πως αυτός είναι ο ποδοσφαιριστής, που αν του δοθεί λίγος περισσότερος χρόνος και αποκτήσει μεγαλύτερη εμπειρία, μπορεί να οδηγήσει την Εθνική ψηλά και μέσα στα επόμενα δέκα χρόνια να κατακτήσει έναν τίτλο».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κυψέλη: Μυστήριο με το υγρό τσιμέντο που πλημμυρίζει δρόμους της περιοχής
- Ψάχνει ανατροπή του 3-0 η ΑΕΚ κόντρα στη Ράγιο Βαγιεκάνο
- «Βράζουν» στη Ρεάλ με τη διαιτησία: Την… έπεσαν στον Βίντσιτς με τη λήξη του ματς με την Μπάγερν (vid)
- Κεφαλονιά: Τα σκοτεινά σημεία γύρω από τον θάνατο της 19χρονης – Απολογούνται την Παρασκευή οι τρεις νεαροί
- Εθνική πόλο Γυναικών: Οι κλήσεις για τα προκριματικά του World Cup
- Ρωσικές επιθέσεις στην Ουκρανία – Τουλάχιστον 12 νεκροί και δεκάδες τραυματίες


