Δευτέρα 20 Απριλίου 2026
weather-icon 14o
Κεντρικούς αμυντικούς αναμένει ο Παναθηναϊκός, ικανοποίηση για εμφάνιση και Σιόντη

Κεντρικούς αμυντικούς αναμένει ο Παναθηναϊκός, ικανοποίηση για εμφάνιση και Σιόντη

Ικανοποίηση για την καλή εμφάνιση και τη νίκη επί της Λε Μαν (1-0), αλλά και αγωνία για τους κεντρικούς αμυντικούς που ακόμα δεν έχουν αποκτηθεί, επικρατούν στον Παναθηναϊκό. Κέρδος για τους «πράσινους» αποδεικνείεται ο νεαρός Στέφανος Σιόντης, ο οποίος έδειξε εξαιρετικά στοιχεία ως κεντρικός αμυντικός.

89

Ικανοποίηση για την καλή εμφάνιση και τη νίκη επί της Λε Μαν (1-0), αλλά και αγωνία για τους κεντρικούς αμυντικούς που ακόμα δεν έχουν αποκτηθεί, επικρατούν στον Παναθηναϊκό.

Την ικανοποίηση μαρτυρούν οι δηλώσεις του Ζοζέ Πεσέιρο μετά το ματς:

«Σίγουρα για εμάς είναι καλό ότι κερδίσαμε μια ομάδα σαφώς πιο έτοιμη, οπότε βλέπουμε σιγά σιγά ότι οι κόποι μας αποδίδουν καρπούς. Προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε βήμα βήμα, έχουμε δουλέψει αρκετά πράγματα στις προπονήσεις. Ξέρουμε ότι η δουλειά που κάνουμε δεν είναι να προετοιμαζόμαστε για τα φιλικά, αλλά να είμαστε έτοιμοι για την έναρξη του πρωταθλήματος. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών, γιατί βλέπω ότι προσπαθούν να κάνουν πράξη τη φιλοσοφία του παιχνιδιού που δουλεύουμε στις προπονήσεις».

Στο θέμα των κεντρικών αμυντικών, ούτε εξέλιξη υπάρχει ούτε και ονόματα διαρρέουν από την ΠΑΕ. Οι κινήσεις γίνονται με μυστικότητα, όμως όσο η προετοιμασία προχωρά, τόσο περισσότερο προβληματίζεται και η τεχνική ηγεσία, αφού ο βαθμός ετοιμότητας των νεοαποκτηθέντων, δεν θα είναι ιδανικός στην πρεμιέρα των επίσημων υποχρεώσεων της ομάδας (26 Αυγούστου, ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο, για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος).

Κέρδος είναι ο νεαρός Στέφανος Σιόντης, ο οποίος έδειξε εξαιρετικά στοιχεία ως κεντρικός αμυντικός στο φιλικό με τη Λε Μαν, δίνοντας μια χρήσιμη λύση στον Ζοζέ Πεσέιρο.

Το επόμενο και τελευταίο φιλικό του Παναθηναϊκού στην Ελβετία θα δοθεί την Τρίτη 31 Ιουλίου με αντίπαλο τη Λοζάνη, ομάδα που παίζει στη 2η κατηγορία (20:30).

Την Τετάρτη 1η Αυγούστου η αποστολή θα επιστρέψει στην Αθήνα. Θα ακολουθήσει διήμερη άδεια και στις 4 Αυγούστου η αποστολή θα αναχωρήσει για την Αγγλία για το φιλικό με την Ιπσουιτς (5 Αυγούστου).

Στα αγωνιστικά, το πρωί της Κυριακής ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και πάλι ο Θανάσης Τσίγκας, ενώ όσοι παίκτες έπαιξαν στο φιλικό με τη Λε Μαν, αποφορτίστηκαν με πρόγραμμα αποκατάστασης.

Οι υπόλοιποι έκαναν διάφορες ασκήσεις που αφορούν στο κράτημα της μπάλας και στην συνέχεια ακολούθησε εκπαιδευτικό δίτερμα, ενώ τελειώνοντας το πρωϊνό πρόγραμμα, έκαναν ασκήσεις ταχυδύναμης, τελειώματα φάσεων και αποθεραπεία.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 20 Απριλίου 2026
Cookies