Ένα… ορεκτικό πριν το κυρίως πιάτο των ρεβάνς του α προκριματικού γύρου
Με μια αναμέτρηση ανοίγει την Τρίτη η «αυλαία» των αγώνων ρεβάνς για τον α προκριματικό γύρο του Κυπέλλου UEFA, το... κυρίως πιάτο των οποίων θα διεξαχθεί την Πέμπτη. Ημέρα κατά την οποία παίζουν η Ανόρθωση και η Ομόνοια.
Με μια αναμέτρηση ανοίγει την Τρίτη η «αυλαία» των αγώνων ρεβάνς για τον απροκριματικό γύρο του Κυπέλλου UEFA, το… κυρίως πιάτο των οποίων θα διεξαχθεί την Πέμπτη. Ημέρα κατά την οποίαη Ανόρθωση θα υποδεχθεί στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» της Λάρνακας τη Βαρντάρ Σκοπίων με στόχο να διαφυλάξει το υπέρ της 1-0 από την πρώτη αναμέτρηση, ενώ η Ομόνοια θα αναμετρηθεί με τη Ρούνταρ στο «Γκράντσκι» της Ποντγκόριτσα με το πλεονέκτημα του 2-0 από τον αγώνα στη Λευκωσία.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η UEFA τιμώρησε την Παρτιζάν με ετήσιο αποκλεισμό από τις διοργανώσεις που τελούνται υπό την αιγίδα της, λόγω των επεισοδίων που προκάλεσαν οπαδοί της στον αγώνα του Κυπέλλου UEFA με τη Ζρίνσκι, όπου η ομάδα του Βελιγραδίου επικράτησε στη Βοσνία/Ερζεγοβίνη με 6-1. Μετά την απόφαση αυτή, οι Βόσνιοι προκρίνονται στο β προκριματικό γύρο της διοργάνωσης.
Το πρόγραμμα των αγώνων ρεβάνς για τον α προκριματικό γύρο του Κυπέλλου UEFA (σε παρένθεση τα αποτελέσματα των πρώτων αναμετρήσεων) έχει ως εξής:
Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά παρουσιάζει το έργο σύγχρονου χοροθεάτρου της Βαλεντίνης Γιαννοπούλου MyCenae. Μια παράσταση για τον μύθο των Ατρειδών. Για μια και μοναδική βραδιά την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου στις 20.30