
Τη δυστοκία της πλήρωσε η Λάρισα στην ήττα της με 3-0 από την Τορίνο
Την ήττα με σκορ 3-0 γνώρισε σε φιλικό παιχνίδι η ΑΕΛ από την Τορίνο στο πρώτο ισχυρό τεστ επί ιταλικού εδάφους, που διεξήχθη στην κωμόπολη Μάλες του Μπολζάνο. Οι Κυπελλούχοι Ελλάδος πραγματοποίησαν καλή εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο, αλλά δεν τελείωσαν τις φάσεις που δημιούργησαν, την ώρα που οι Ιταλοί ήταν περισσότερο αποτελεσματικοί.
66
Την ήττα με σκορ 3-0 γνώρισε σε φιλικό παιχνίδι η ΑΕΛ από την Τορίνο στο πρώτο ισχυρό τεστ επί ιταλικού εδάφους, που διεξήχθη στην κωμόπολη Μάλες του Μπολζάνο. Οι Κυπελλούχοι Ελλάδος πραγματοποίησαν καλή εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο, έχοντας πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας και απειλώντας διαρκώς την εστία των Ιταλών, αλλά δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν πολλές από τις φάσεις που δημιούργησαν με τον Κλέιτον να χάνει κλασική ευκαιρία.
Στο β ημίχρονο η κούραση έφερε την πτώση του ρυθμού στο παιχνίδι των «βυσσινί» και κάποια αμυντικά λάθη στοίχισαν εν τέλει την ήττα με σκορ 3-0. Τα τέρματα των Ιταλών σημείωσαν οι Ντι Μικέλε (4, 53) και Στελόνε (77).
Ο Γιώργος Δώνης παρατάσσει την ΑΕΛ με την εξής σύνθεση, έχοντας μια αναγκαστική αλλαγή της τελευταίας στιγμής. Ο Μάρκο Φέρστερ στη θέση του Γιώργου Γκαλίτσιου, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στο γόνατο μετά από χτύπημα που δέχτηκε στην πρωινή προπόνηση: Κοτσόλης (46 Χριστόπουλος / 61 Κοτσόλης), Φέρστερ, Κώτσιος (60 Ιγκλέσιας), Βενετίδης (46 Κατσιαρός), Βενέτης, Σαρμιέντο (60 Βεργώνης), Κυριακίδης (46 Γκίκας), Φωτάκης, Καλαντζής (60 Μουνιόθ), Κλέιτον (46 Χατζηλιόνας), Κόζλεϊ (46 Αλεξάνδρου).
Τορίνο (Νοβελίνο): Σερένι (64 Φοντάνα), Κομότο (84 Μασιέρο), Κορίνι (57 Βαιλάτι), Μπαρόνε, Λάζετιτς (50 Μαλονγκά), Ντι Μικέλε (64 Ογκούρο), Μπιελάνοβιτς (46 Στελόνε), Νατάλι (64 Τσιόφι), Ντι Λορέτο (50 Ογκμπονά), Ζανέτι (59 Μποτόνε), Ρούμπιν.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Το σημερινό πρόγραμμα του Μουντιάλ: Το ραντεβού των μεγάλων χαμένων (Γαλλία-Αγγλία)
- Θέατρο Στοά: Τι θα δούμε τη χειμερινή σεζόν στην 56η χρονιά λειτουργίας
- Αποζημίωση για υπερκόπωση
- Ο χάρτης του ανορθολογισμού στην Ευρώπη
- Η ψυχολογία ξέρει γιατί δένεσαι με το κατοικίδιό σου (αλλά όχι με ανθρώπους)
- Καύσωνες: Η κλιματική αλλαγή ανατροφοδοτεί τον εαυτό της – Και φταίει ότι η Γη απορροφά περισσότερο ήλιο




