
Νικηφόρο το πρώτο φιλικό του Παναθηναϊκού στην Ελβετία, 2-1 την Αρτζες Πιτέστι
Νικηφόρο ήταν το πρώτο φιλικό του Παναθηναϊκού επί ελβετικού εδάφους. Οι «πράσινοι» επικράτησαν στο Ιβερντόν με 2-1 της ρουμανικής Αρτζες Πιτέστι, ανεβάζοντας την απόδοσή τους στο δεύτερο ημίχρονο. Τα γκολ πέτυχαν οι... συνήθεις ύποπτοι Δημήτρης Σαλπιγγίδης και Δημήτρης Παπαδόπουλος.
- Μήνυμα ενότητας από Παπαδόπουλο
71
Νικηφόρο ήταν το πρώτο φιλικό του Παναθηναϊκού επί ελβετικού εδάφους. Οι «πράσινοι» επικράτησαν στο Ιβερντόν με 2-1 της ρουμανικής Αρτζες Πιτέστι, ανεβάζοντας την απόδοσή τους στο δεύτερο ημίχρονο.
Στο πρώτο 45λεπτο οι Ρουμάνοι είχαν τον έλεγχο του αγώνα και προηγήθηκαν με γκολ του Καρστέα στο 12. Η 11άδα του δευτέρου ημιχρόνου λειτούργησε καλύτερα για τον Παναθηναϊκό, που ισοφάρισε στο 63 με τον Σαλπιγγίδη, μετά από εξαιρετική προσπάθεια του Λεοντίου.
Έξι λεπτά αργότερα, ο σκόρερ του πρώτου τέρματος τροφοδότησε τον Παπαδόπουλο και αυτός πέτυχε το τελικό 2-1.
Ο Ζοζέ Πεσέιρο ξεκίνησε το ματς με τους Μάλαρτζ, Γκούμα, Παγκάλη, Νίλσον, Σέριτς, Τσίτση, Τζιόλη, Ίβανσιτς, Ρομέρο, ΝΝτιογέ, Μάντζιο.
Στο β μέρος έπαιξαν οι Γκαλίνοβιτς, Σέριτς, Σιόντης, Βύντρα, Κατράνας, Μάτος, Λεοντίου, Καραγκούνης, ΝΝτιογέ, Σαλπιγγίδης, Παπαδόπουλος.
Στην πρωινή προπόνηση, οι ποδοσφαιριστές μετά το ζέσταμα χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ, που εναλλασσόμενα έκαναν το πρώτο ασκήσεις στις στημένες φάσεις και το δεύτερο ασκήσεις αμυντικής τακτικής.
Ατομικά προπονήθηκε ο Θανάσης Τσίγκας, ενώ ο Φίλιππος Δάρλας έκανε θεραπεία. Ο Αλέξανδρος Κωνσταντινίδης δεν προπονήθηκε, λόγω μιας ίωσης που τον ταλαιπωρεί.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Σαντορίνη: Νεκρή βρέθηκε 62χρονη τουρίστρια σε καμπίνα κρουαζιερόπλοιου
- «Μαφία της Κρήτης»: Βίντεο ντοκουμέντο από τη δράση της – Απειλές και ξυλοδαρμοί
- ΕΛΑΣ για την επίθεση στις Γυναικείες Σπουδές: Πλήγμα στην επιστήμη και στην ίδια τη Δημοκρατία
- Πριν το Sex and the City, ο Τζέισον Λιούις αναγκαζόταν να κοιμάται όπου βρει και να κλέβει ψωμί
- Νόρις: «Από τους καλύτερους αγώνες της καριέρας μου»
- Προαστιακός Δυτικής Αττικής: Απένταξη του έργου αναβάθμισης από το Ταμείο Ανάκαμψης – Τι αναφέρει ο Γερουλάνος

