
Ανέκαμψε ο ΠΑΟΚ και με 2-0 επί της Όλτενμπουργκ πέτυχε την πρώτη φιλική του νίκη
Νίκη με σχετικά καλή εμφάνιση πέτυχε ο ΠΑΟΚ στην κωμόπολη Ντέρμερχορστ της βόρειας Γερμανίας επί της Όλτενμπουργκ με 2-0. Μπαλάφας και Χριστοδουλόπουλος σημείωσαν τα γκολ της νίκης για την ομάδα του Γιώργου Παράσχου, που έδειξε να ξεπερνά το σοκ της ήττας με 7-0 στο πρώτο φιλικό κόντρα στην Μπράουνσβαϊγκ.
71
Νίκη με σχετικά καλή εμφάνιση πέτυχε ο ΠΑΟΚ στην κωμόπολη Ντέρμερχορστ της βόρειας Γερμανίας επί της Όλτενμπουργκ με 2-0. Μπαλάφας και Χριστοδουλόπουλος σημείωσαν τα γκολ της νίκης για την ομάδα του Γιώργου Παράσχου, που έδειξε να ξεπερνά το σοκ της ήττας με 7-0 στο πρώτο φιλικό κόντρα στην Μπράουνσβαϊγκ.
Στο 38 ο Σάλμον δεν κατάφερε με την κεφαλιά του να αιφνιδιάσει τον Ντάμεροφ, στην πρώτη καλή φάση του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι. Στην επανάληψη ο ΠΑΟΚ ήταν ακόμα πιο βελτιωμένος, είχε καλύτερη κίνηση στον αγωνιστικό χώρο και στο 60 πέτυχε το πρώτο του γκολ.
Από κόρνερ του Γκονζάλες, ο Μπαλάφας κέρδισε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Όλτενμπουργκ, πετυχαίνοντας το πρώτο του φετινό γκολ σε φιλικό αγώνα.
Πολύ σύντομα ο ΠΑΟΚ διπλασίασε τα τέρματα του με γκολ του Χριστοδουλόπουλου. Ο νεαρός επιθετικός στο 64, από σέντρα του Σνάουτσνερ, διπλασίασε τις επιτυχίες της ομάδας του.
Κίτρινη κάρτα αντίκρισε ο Βαγγελής στο πρώτο ημίχρονο.
ΟΛΤΕΝΜΠΟΥΡΓΚ: Ντάμεροφ (70 Ίβερς), Φράι, Τόρκιν, Βούτσκαριτς, Φάντερ Ρέι, Κλικασλάν, Βόιτσικ (70 Στούμπλα), Ταϊλόν, Μπούκαλ, Βόιγκερ, Ρίτσο.
ΠΑΟΚ: Τοχούρογλου, Σνάουτσνερ, Χαραλάμπους, Αλαν, Μπαλάφας, Μελίσσης, Βαγγελής, Ηλιάδης, Κωνσταντινίδης, Σάλμον, Μπαϊάνο. Στο β ημίχρονο αγωνίστηκαν οι Γλύκος, Σνάουτσνερ (69 Αθανασιάδης), Αραμπατζής, Μελίσσης (69 Μαλεζάς), Μπαλάφας (80 Δελήμπασης), Ορφανός, Μουμίν, Γεωργιάδης, Γκονζάλες, Χριστοδουλόπουλος, Βρύζας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Η βία στη Δυτική Όχθη συνεχίζεται – Ισραηλινοί έποικοι έβαλαν φωτιά σε τζαμιά μετά από αιματηρή σύγκρουση
- Βλάχος για το χρυσό μετάλλιο της Εθνικής: «Αφού το κάναμε μία φορά, γιατί να μην το κάνουμε και την επόμενη;»
- Φορούσε μαύρο νυφικό η χθεσινή μας η κοπέλα – Οι διάσημες που απέφυγαν το λευκό
- Γιγάντιες δασικές πυρκαγιές απειλούν Γαλλία και Ισπανία – Πάνω από 325.000 άνθρωποι έχουν απομακρυνθεί
- Φωτιά στην Πυλαία Θεσσαλονίκης: Σήμανε συναγερμός – Δύο μηνύματα από το 112, σηκώθηκαν επτά εναέρια μέσα
- Αποκάλυψη Αλ Σάρα: Η Συρία επιδιώκει συμφωνία ασφαλείας με το Ισραήλ – Τι είπε για τα Υψίπεδα του Γκολάν



