
Υπέγραψε στην Ντιναμό ο Γιαβτόκας και άνοιξε δρόμο για Ζίζιτς στον Παναθηναϊκό
Παίκτης του Παναθηναϊκού μπορεί να θεωρείται πλέον ο Αντρια Ζίζιτς. Τα καλά νέα για το «τριφύλλι» ήρθαν από τη Μόσχα, καθώς η Ντιναμό ανακοίνωσε και επισήμως την απόκτηση του Ρομπέρτας Γιαβτόκας για τα επόμενα δύο χρόνια, ανοίγοντας διάπλατα το δρόμο για τη μετακίνηση του Κροάτη πάουερ φόργουορντ στους «πράσινους».
71
Παίκτης του Παναθηναϊκού μπορεί να θεωρείται πλέον ο Αντρια Ζίζιτς.
Τα καλά νέα για το «τριφύλλι» ήρθαν από τη Μόσχα, καθώς η Ντιναμό ανακοίνωσε και επισήμως την απόκτηση του Ρομπέρτας Γιαβτόκας για τα επόμενα δύο χρόνια, ανοίγοντας διάπλατα το δρόμο για τη μετακίνηση του Κροάτη πάουερ φόργουορντ στους «πράσινους».
Από την άλλη, ο Λιθουανός διεθνής σέντερ υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας δύο ετών με τη ρωσική ομάδα, ελευθερώνοντας μία θέση ψηλού στο ρόστερ του Παναθηναϊκού.
Πλέον, μέσα στο αμέσως επόμενο διάστημα, αναμένεται να ανακοινωθεί από την πλευρά του «τριφυλλιού» η συμφωνία με τον μέχρι πρότινος «ερυθρόλευκο» Κροάτη άσο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ο «σκληρός δίσκος» του Ντε Λα Φουέντε
- Κυβέρνηση: Πανηγυρίζει γιατί τέσσερις -και όχι 11- βουλευτές και πρώην υπουργοί αντιμετωπίζουν… «απλά πλημμελήματα» – Κανονικά υποψήφιοι στις εκλογές
- Η Οδύσσεια σε ένα λεπτό από το καστ της ταινίας και σε δακτυλικό εξάμετρο
- Κυψέλη: Οι ρωγμές του τρόμου, η άρνηση των κατοίκων για μερεμέτια και οι απαιτήσεις για ασφάλεια
- Ιαπωνία: Η δήμαρχος της Γιαβάτα θα πάρει τέσσερις μήνες άδεια μητρότητας – Και πολλοί άνδρες δηλώνουν έξαλλοι
- Marfin: Νομική αντιμετώπιση δημοσιευμάτων και αναρτήσεων για την 46χρονη προαναγγέλλει δικηγόρος της


