Υπέγραψε στην Ντιναμό ο Γιαβτόκας και άνοιξε δρόμο για Ζίζιτς στον Παναθηναϊκό
Παίκτης του Παναθηναϊκού μπορεί να θεωρείται πλέον ο Αντρια Ζίζιτς. Τα καλά νέα για το «τριφύλλι» ήρθαν από τη Μόσχα, καθώς η Ντιναμό ανακοίνωσε και επισήμως την απόκτηση του Ρομπέρτας Γιαβτόκας για τα επόμενα δύο χρόνια, ανοίγοντας διάπλατα το δρόμο για τη μετακίνηση του Κροάτη πάουερ φόργουορντ στους «πράσινους».
Παίκτης του Παναθηναϊκού μπορεί να θεωρείται πλέον ο Αντρια Ζίζιτς.
Τα καλά νέα για το «τριφύλλι» ήρθαν από τη Μόσχα, καθώς η Ντιναμό ανακοίνωσε και επισήμως την απόκτηση του Ρομπέρτας Γιαβτόκας για τα επόμενα δύο χρόνια, ανοίγοντας διάπλατα το δρόμο για τη μετακίνηση του Κροάτη πάουερ φόργουορντ στους «πράσινους».
Από την άλλη, ο Λιθουανός διεθνής σέντερ υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας δύο ετών με τη ρωσική ομάδα, ελευθερώνοντας μία θέση ψηλού στο ρόστερ του Παναθηναϊκού.
Πλέον, μέσα στο αμέσως επόμενο διάστημα, αναμένεται να ανακοινωθεί από την πλευρά του «τριφυλλιού» η συμφωνία με τον μέχρι πρότινος «ερυθρόλευκο» Κροάτη άσο.
Οι δύο ομάδες θα «λύσουν» τις διαφορές τους στην ρεβάνς του Λονδίνου, με τους «κανονιέρηδες» να έχουν ένα μικρό προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό, μετά την αποψινή ισοπαλία στο Μετροπολιτάνο.
Η Άρσεναλ άνοιξε το σκορ της αναμέτρησης χάρη σε πέναλτι του Γιόκερες στο 44' ενώ στο 56′ ο Άλβαρες ισοφάρισε σεε 1-1 για την Ατλέτικο και πάλι από τα 11 βήματα.
Ο ΠΑΟΚ δέχθηκε 46 πόντους στο 2ο ημίχρονο, πέτυχε μόνο 33 κι έτσι δεν μπόρεσε να υπερασπιστεί το +6 με το οποίο είχε νικήσει στο 1ο παιχνίδι. Δεύτερη σερί χρονιά τροπαιούχος στο Europe Cup η Μπιλμπάο.