
Τον Κλαούντιο Κασάπα «στέλνουν» οι Γάλλοι στον Παναθηναϊκό
Συνεχίζεται η προσπάθεια του Παναθηναϊκού για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού και το νέο όνομα στη λίστα είναι αυτό του Κλαούντιο Κασάπα, ο οποίος έμεινε ελεύθερος μετά από επτά χρόνια στη Λιόν. Οι Γάλλοι αναφέρουν ότι υπάρχουν προχωρημένες επαφές μεταξύ των δύο πλευρών και ότι η υπόθεση αναμένεται να έχει θετική κατάληξη για τους «πράσινους».
- Κασάπα: Θέλω να φύγω από την Γαλλία
89
Συνεχίζεται η προσπάθεια του Παναθηναϊκού για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού και το νέο όνομα στη λίστα είναι αυτό του Κλαούντιο Κασάπα, ο οποίος έμεινε ελεύθερος μετά από επτά χρόνια στη Λιόν.
Μάλιστα, η έγκυρη γαλλική εφημερίδα L Equipe αναφέρει ότι υπάρχουν προχωρημένες επαφές μεταξύ των δύο πλευρών και ότι η υπόθεση αναμένεται να έχει θετική κατάληξη για τους «πράσινους».
Ο 31χρονος Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός βρέθηκε και στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού πριν από περίπου ένα μήνα.
Ο Κλαούντιο Αλμπέρτο ντα Σίλβα Κασάπα, όπως είναι το πλήρες όνομά του, γεννήθηκε στις 29 Μαΐου 1976 στην περιοχή Λάβρας της Βραζιλίας. Αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού αμυντικού, έχει ύψος 1,81μ. και ζυγίζει 77 κιλά.
Από το 1996 μέχρι το 2000 αγωνίστηκε στην Ατλέτικο Μινέιρο (68 συμμετοχές με δύο γκολ), ενώ το καλοκαίρι του 2000 παραχωρήθηκε ως δανεικός στη Λιόν για έξι μήνες. Με τις εμφανίσεις του έπεισε τους ανθρώπους της γαλλικής ομάδας να ξοδέψουν έξι εκατ. ευρώ για τον αποκτήσουν και από τότε αποτέλεσε βασικό στέλεχος της σχεδόν… ισόβιας πρωταθλήτριας Γαλλίας με 125 συμμετοχές και επτά τέρματα.
Εδώ και ένα χρόνο αγωνίζεται ως κοινοτικός, καθώς κίνησε τις διαδικασίες και απέκτησε γαλλικό διαβατήριο. Στην Εθνική Βραζιλίας έχει παίξει τρεις φορές.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Ιράν: Μεγάλη πετρελαιοκηλίδα εντοπίστηκε στον Κόλπο – Κινείται προς νότο, γράφει η New York Times
- Ιράν: Ο πρωθυπουργός του Κατάρ τάσσεται από την Ουάσιγκτον υπέρ της διαπραγμάτευσης
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Ενα drone αυτοκτονίας made in kiev
- Ο οίκος αξιολόγησης Fitch διατηρεί το “BBB” για την ελληνική οικονομία
- Ρωσία και Ιράν επανεκκινούν την κατασκευή του πυρηνικού εργοστασίου του Μπουσέχρ
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 09.05.2026]



