66

Τρίτος σταθμός της γαλλικής περιοδείας του Αρη είναι από την Κυριακή και για μία εβδομάδα η Αλμπερτβίλ.

Η αποστολή των «κιτρίνων» έφθασε το μεσημέρι στην πόλη των Γαλλικών Αλπεων μετά από ταξίδι 3,5 ωρών με τρένο από το Παρίσι και το απόγευμα έκανε προπόνηση στο Ολυμπιακό στάδιο της πόλης που βρίσκεται στα γαλλοιταλικά σύνορα. Ο Ισπανός τεχνικός, Κάρλος Ολίβα, είναι απόλυτα ικανοποιημένος από τους παίκτες του παρά την ήττα από την Παρί Σεν Ζερμέν και όπως τους τόνισε, δεν περίμενε τίποτα περισσότερο από αυτούς μετά την κουραστική προετοιμασία των τελευταίων ημερών.

Σε ό,τι αφορά τα φιλικά που θα δώσει ακόμη ο Αρης στη Γαλλία, αυτά είναι σίγουρα δύο, δεν αποκλείεται όμως να γίνουν και τρία. Τα δύο κλεισμένα φιλικά είναι με τη Μονακό, την Τρίτη το βράδυ στο Αλμπερτβίλ και με τη Μαρσέιγ, μια ημέρα αργότερα στο «Thonon Les Bains».

Υπάρχει, όμως, σε εκκρεμότητα και μία αναμέτρηση με την πρωταθλήτρια Γαλλίας, Λιόν. Με τη γαλλική ομάδα συνεχίζονται οι συζητήσεις για τη διεξαγωγή φιλικού αγώνα κοντά στη Γενεύη, την τελευταία μέρα της παραμονής των «κιτρίνων» στη Γαλλία.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ