
Μπλάκνεϊ υπογράφει, Πάργκο απαντάει και Καμπέθας πληρώνει για να πάει στον Ολυμπιακό
Κοινοτικό διαβατήριο θα έχει στα χέρια του τις επόμενες ημέρες ο Ρόντρικ Μπλάκνεϊ, που έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Ολυμπιακό και απλώς απομένει η ανακοίνωση της μεταγραφής. Παράλληλα, οι Πειραιώτες περιμένουν μέχρι την Δευτέρα την απάντηση του Τζανέιρο Πάργκο. Αλλά και ο Κάρλος Καμπέθας «χτυπάει» την πόρτα του Ολυμπιακού.
89
Κοινοτικό διαβατήριο θα έχει στα χέρια του τις επόμενες ημέρες ο Ρόντρικ Μπλάκνεϊ,που έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Ολυμπιακόκαι απλώς απομένει η ανακοίνωση της μεταγραφής.
Παράλληλα, οι Πειραιώτες περιμένουν μέχρι την Δευτέρα την απάντηση του Τζανέιρο Πάργκο, αλλά κανείς δεν γνωρίζει πια θα είναι αυτή. Ο Αμερικανός πλέι μέικερ έχει στα χέρια του προτάσεις και από ομάδες του ΝΒΑ και το ζήτημα είναι, αν θα αποφασίσει να κάνει το υπερατλαντικό ταξίδι.
Η αισιοδοξία των «ερυθρόλευκων» έγγειται στο ότι του έχουν καταθέσει την καλύτερη πρόταση από οικονομικής πλευράς.
Αλλά και ο Κάρλος Καμπέθας «χτυπάει» την πόρτα του Ολυμπιακού. Ο Ισπανός άσος δεν είναι ικανοποιημένος από την παραμονή του στην Ουνικάχα και σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα «As» πληρώνει μόνος του 1 εκατομμύριo ευρώ για να αποκτήσει την ελευθερία του και να υπογράψει στους Πειραιώτες!
Στο δημοσίευμα αναφέρεται πως ο Καμπέθας έχει πρόταση ύψους 2,5 εκατομμυρίων ευρώ από τον Ολυμπιακό για συμβόλαιο τριών χρόνων. Η Μάλαγα, πάντως, δεν έχει καμία διάθεση να αφήσει τον παίκτη να φύγει, καθώς θα δυσκολευθεί ιδιαίτερα να καλύψει το κενό του.
Από την πλευρά του Ολυμπιακού δεν επιβεβαιώνεται, βέβαια, κάτι για την περίπτωση Καμπέθας ίσως επειδή έχουν συμφωνήσει με τον Ρόντρικ Μπλάκνεϊ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ισπανία: Εγκαταστάσεις της NASA κοντά στη Μαδρίτη επλήγησαν από τις πυρκαγιές
- Μέση Ανατολή: Η Σαουδική Αραβία πλήττει εγκαταστάσεις των Χούθι – Σειρήνες ηχούν στο Μπαχρέιν
- Η Σαουδική Αραβία επιτέθηκε στους «Χούθι» – Την ευθύνη όμως ανέλαβε η αναγνωρισμένη κυβέρνηση της Υεμένης
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Ενα μπόνους για συνεπείς
- Στο Νέο Δελχί η κυβέρνηση Μόντι τα βάζει με την Gen Z της Ινδίας – Πόσο θα αντέξουν χωρίς ίντερνετ;
- «Απολαύστε τη διαδρομή» – Το μήνυμα Μασκ για την επέλαση της ΑΙ

