Μεξικό, Βραζιλία και Χιλή πήραν το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Κόπα Αμέρικα
Μεξικό, Βραζιλία και Χιλή είναι οι τρεις ομάδες του Β΄ομίλου που προκρίνονται στους προημιτελικούς του Κόπα Αμέρικα. Το Μεξικό ήλθε ισόπαλο 0-0 με τη Χιλή σε ένα παιχνίδι στο οποίο δεν χρησιμοποιήθηκε ο Νέρι Καστίγιο, ενώ η Βραζιλία επικράτησε του Ισημερινού με 1-0.
Μεξικό, Βραζιλία και Χιλή είναι οι τρεις ομάδες του Β΄ομίλου που προκρίνονται στους προημιτελικούς του Κόπα Αμέρικα.
Το συγκρότημα του Ούγκο Σάντσες, με πολλές αλλαγές στη σύνθεσή του (ο Νέρι Καστίγιο δεν χρησιμοποιήθηκε), αναδείχθηκε ισόπαλο χωρίς τέρματα με τη Χιλή και πήρε την πρώτη θέση του ομίλου.
Την ίδια ώρα και οι Χιλιανοί πήραν το «εισιτήριο» για τους προημιτελικούς ως μια από τις καλύτερες τρίτες ομάδες των ομίλων.
Η Βραζιλία πήρε τη δεύτερη θέση, αφού κατέβαλε την αντίσταση του Ισημερινού με 1-0. Τη νίκη στη «σελεσάο» έδωσε ο Ρομπίνιο, ο οποίος ευστόχησε από την άσπρη βούλα.
Ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης, ο οποίος σημείωσε όλα τα γκολ της Βραζιλίας στο γκρουπ, κέρδισε το πέναλτι στο 56, όταν βρέθηκε στο έδαφος από μαρκάρισμα του Τζιοβάνι Εσπινόσα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Φέλιξ Μπόρχα αγωνίστηκε στα πρώτα 60 λεπτά της αναμέτρησης, δίνοντας στη συνέχεια τη θέση του στον Κάρλος Τενόριο.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Έξι χρόνια μετά το Κύπελλο του 2020, η τρομερή φέτος Ρεάλ Σοσιεδάδ νίκησε την Ατλέτικο Μαδρίτης στη διαδικασία των πέναλτι σε έναν καταπληκτικό τελικό στη Σεβίλλη και σήκωσε το τρίτο Copa del Rey της ιστορίας της.
Η Ρόμα αναδείχθηκε ισόπαλη με την Αταλάντα, παρέμεινε 6η και ισοβαθμεί με την 5η Κόμο, όμως δεν εκμεταλεύτηκε την ήττα της. Οι γηπεδούχοι κράτησαν τους φιλοξενούμενους στο -4.