
Στον ΠΑΟΚ υπογράφει ο Ταμπ Μπάλντγουιν, που εντυπωσιάστηκε από το γήπεδο
Στο κλειστό της Πυλαίας ξεναγήθηκε το πρωί της Πέμπτης ο Ταμπ Μπάλντγουιν. Το μόνο που του απομένει, πλέον, είναι να βάλει ο Αμερικανός προπονητής την υπογραφή του σε συμβόλαιο που θα τον δεσμεύσει με τον ΠΑΟΚ. Ο Μπάλντγουιν δεν έκρυψε τον εντυπωσιασμό του για το γήπεδο.
66
Στο κλειστό της Πυλαίας ξεναγήθηκε το πρωί της Πέμπτης ο Ταμπ Μπάλντγουιν. Το μόνο που του απομένει, πλέον, είναι να βάλει ο Αμερικανός προπονητής την υπογραφή του σε συμβόλαιο που θα τον δεσμεύσει με τον ΠΑΟΚ.
Κάτι που αναμένεται να τελεστεί συντόμως σε συνάντηση που θα έχει ο Αμερικανός τεχνικός με τον Τάκη Πανελούδη.
Ο Μπάλντγουιν δεν έκρυψε τον εντυπωσιασμό του για το γήπεδο:
«Είναι σύγχρονο, έχει πολλές ευκολίες και αρκετούς χώρους για να γίνει σωστή δουλειά . Δεν είναι ένα άψυχο πράγμα, αλλά έχει μία παράδοση, έχει ένα διαφορετικό αέρα κι αυτό κατάλαβα βλέποντας και τα λάβαρα της ομάδας στην οροφή του γηπέδου».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ιράν: Αλμα στην τιμή του πετρελαίου μετά την έναρξη του 9ου κύματος των επιθέσεων από τις ΗΠΑ
- Μέση Ανατολή: Οι ΗΠΑ επιτίθενται για 9η συναπτή νύχτα στο Ιράν, που απαντά με πλήγματα σε χώρες της περιοχής
- Το deal ΗΠΑ – ΕΕ έναν χρόνο μετά – Πόσο (δεν) τηρήθηκε
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: – Μπορώ να χτίσω; – Κανείς δεν ξέρει…
- Πετρέλαιο: Οι ΗΠΑ αυξάνουν τις γεωτρήσεις και την παραγωγή πετρελαίου
- Νίγηρας: 16 στρατιωτικοί σκοτώθηκαν σε «τρομοκρατική» επίθεση