89

Νέα δεδομένα δημιουργούνται στην υπόθεση της μεταγραφής του Στέφανο Σορεντίνο σε ιταλική ομάδα.

Ο Κριστιάν Αμπιάτι, ο οποίος αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν ως δανεικός από τη Μίλαν στην Τορίνο, θα συνεχίσει την καριέρα του – και πάλι ως δανεικός – στην primera division και την Ατλέτικο Μαδρίτης, κάτι που ανοίγει το δρόμο για την επιστροφή του «Σόρε» κάτω από τα δοκάρια της «γκρανάτα».

Τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης εμφανίζονται σίγουρα για την επιστροφή του Σορεντίνο στην ομάδα της καρδιάς του, ενώ εντός της ημέρας αναμένεται συνάντηση του μάνατζέρ του, Μπέπε Μπονέτο, με τη διοίκηση της Τορίνο.

Ο ίδιος μάλισταο πορτιέρο της «Ένωσης» δήλωσε σε ιταλικό δικτυακό τόπο:

«Περιμένω να δω τι θα γίνει στη συνάντηση του μάνατζερ μου με τους ανθρώπους της διοίκησης της Τορίνο. Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να πω κάτι για το μέλλον μου.

» Έχουν γίνει επαφές και με τη Λάτσιο, όμως προτεραιότητά μου είναι η Τορίνο. Είναι η πόλη μου, εκεί μένουν η γυναίκα και η κόρη μου. Η Τορίνο είναι στην καρδιά μου».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γαλλικό,www.sport.gr