
Αλλαξε γνώμη ο Τρεζεγκέ και παραμένει για ακόμα τέσσερα χρόνια στην Γιουβέντους
Παρά τις προηγούμενες δηλώσεις του ο Νταβίντ Τρεζεγκέ υπέγραψε την ανανέωση του συμβολαίου του με την Γιουβέντους και θα φορά τη φανέλα της «μεγάλης κυρίας» μέχρι το 2011. «Πρόκειται για ένα σύλλογο που μου έχει προσφέρει τόσο πολλά και με τον οποίο θέλω να συνεχίσω να πετυχαίνω νίκες» λέει τώρα ο Γάλλος.
66
Παρά τις προηγούμενες δηλώσεις του ο Νταβίντ Τρεζεγκέ υπέγραψε την ανανέωση του συμβολαίου του με την Γιουβέντους και θα φορά τη φανέλα της «μεγάλης κυρίας» μέχρι το 2011.
Ο 29χρονος Γάλλος επιθετικός, μετά τη λήξη του πρωταθλήματος της Serie B και την επιστροφή της Γιουβέντους στα «μεγάλα σαλόνια» του campionato, είχε δηλώσει ότι η ομάδα δεν τον σεβόταν, προσθέτοντας χαρακτηριστικά «θα φύγω και θα πάρω μαζί μου τα 140 γκολ που πέτυχα».
Μάλιστα, πληροφορίες τον ήθελαν να βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Λιόν και τη Βαλένθια προκειμένου να εγκαταλείψει το Τορίνο μετά από επταετή παρουσία σε αυτό, όμως η βελτιωμένη πρόταση της «κυρίας» φαίνεται ότι τον έκανε να αλλάξει γνώμη και να παραμείνει στο… στρατόπεδό της.
«Είμαι υπερήφανος που συνδέω το όνομά μου με την Γιουβέντους για ακόμα τέσσερα χρόνια. Έλαβα μια καθοριστική απόφαση για τη ζωή και την καριέρα μου. Πρόκειται για ένα σύλλογο που μου έχει προσφέρει τόσο πολλά και με τον οποίο θέλω να συνεχίσω να πετυχαίνω νίκες» λέει τώρα ο Τρεζεγκέ, ξεχνώντας τις προηγούμενες δηλώσεις του.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κόνιτσα: Επιχείρηση διάσωσης 53χρονης από το μονοπάτι Αώου
- Η στιγμή που 50χρονος βάζει φωτιά στην Άνοιξη Αττικής – Συνελήφθη για εμπρησμό από πρόθεση – Βίντεο ντοκουμέντο
- Σοκαριστική απόφαση Ισραήλ: Οι κροκόδειλοι του Νείλου θα εκτρέφονται για να χρησιμοποιηθούν σε φυλακές
- Άρης: Έρχεται την Κυριακή (19/7) και ολοκληρώνει τη μεταγραφή του ο Ντέλε-Μπασίρου
- Αρβανίτης για Μητσοτάκη: Η κυβέρνηση της συγκάλυψης πανηγυρίζει για το Κράτος Δικαίου μετά την έκθεση της ΕΕ
- Πώς ο τουρισμός θρέφει την ακρίβεια – Οι ταξιδιωτικές υπηρεσίες ως δομικός παράγοντας του πληθωρισμού




