
Κοντά στην απόκτηση του Τόνι Κάλβο από τη β ομάδα της Μπαρτσελόνα ο Αρης
Για την απόκτηση του 20χρονου Τόνι Κάλβο από τη Β ομάδα της Μπαρτσελόνα κινείται ο Αρης. Σύμφωνα με πληροφορίες προερχόμενες από την πλευρά του συλλόγου της Θεσσαλονίκης, οι δύο πλευρές βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία και το συμβόλαιο που θα επισφραγίσει τη συνεργασία τους ενδέχεται να υπογραφεί ακόμα και εντός της εβδομάδας.
71
Τον 20χρονο Τόνι Κάλβο είναι έτοιμος να εξασφαλίσει με δανεισμό από τη δεύτερη ομάδα της Μπαρτσελόνα ο Αρης και, αν επιτευχθεί η συμφωνία, τότε θα πρόκειται για πρώτης τάξεως μεταγραφική ενίσχυση για το σύλλογο της Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με πληροφορίες προερχόμενες από τον Αρη, ο νεαρός ποδοσφαιριστής διεμήνυσε ότι θέλει να υπογράψει στους «κίτρινους», αντί να παραμείνει στην Μπαρτσελόνα Β. Ο Αρης προσανατολίζεται να του προσφέρει τριετές συμβόλαιο, το οποίο μπορεί να υπογραφεί ακόμα και ως το τέλος αυτής της εβδομάδας.
Πολύ κοντά στον Αρη πρέπει να θεωρείται και ο Φελίπε Σανσόν της ισπανικής Οσπιταλέτ, που έχει συμφωνήσει στα βασικά της μελλοντικής συνεργασίας του με την ομάδα.
Στο χειρουργείο οδηγείται την Τετάρτη ο Αβραάμ Παπαδόπουλος. Ο αμυντικός των «κιτρίνων» θα υποβληθεί σε επέμβαση στους κοιλιακούς και υπολογίζεται ότι θα επιστρέψει στην ενεργό δράση σε περίπου 20 μέρες.
Αυτό σημαίνει ότι ίσως χάσει κάποιες μέρες από το ξεκίνημα της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν, που έχει οριστεί στις 2 Ιουλίου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- ΗΠΑ: Ομοβροντία δασμών από σήμερα Παρασκευή σε βάρος 60 χωρών και της ΕΕ
- Η Γαλλία ζητά την ενεργοποίηση του μηχανισμού πολιτικής προστασίας της ΕΕ για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών
- Κούβα: Κυρώσεις επιβάλλουν οι ΗΠΑ και στις κουβανικές ιατρικές αποστολές στο εξωτερικό
- Επιθέσεις με κατσαβίδι και μαχαίρι στο Central Park με δύο τραυματίες – Ερευνάται αν ήταν «έγκλημα μίσους»
- Ισπανία: Κηρύχτηκε κατάσταση έκτακτης ανάγκης για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών
- Κύπρος: Ο Τραμπ αναδημοσιεύει συνέντευξη του κύπριου υπουργού Ενέργειας για τα ενεργειακά στην Αν. Μεσόγειο

