89

Υποδοχή ήρωα επιφύλαξαν χιλιάδες οπαδοί της Φενέρμπαχτσε στον Ρομπέρτο Κάρλος.

Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ, που συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στο πρωτάθλημα της Τουρκίας, παρουσιάστηκε επίσημα την Τρίτη από τη διοίκηση της Φενέρ στο «Σουκρού Σαράτσογλου».

Ο τέως -πλέον- ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης φωτογραφήθηκε με τη φανέλα της νέας του ομάδας και δήλωσε: «Είμαι υπερήφανος που θα φορέσω αυτή τη φανέλα. Το όνειρό μου είναι να κατακτήσω το Κύπελλο UEFA με τη Φενέρ».

Στη συνέχεια απηύθυνε χαιρετισμό στα τούρκικα, λέγοντας «η Φενέρμπαχτσε είναι μεγάλη, η Φενέρμπαχτσε είναι πρωταθλήτρια» και το πλήθος που παραληρούσε, φώναζε: «Σε αγαπάμε Κάρλος».

Η Φενέρ δεν έδωσε στη δημοσιότητα λεπτομέρειες της συνεργασίας, ωστόσο ο Τύπος της χώρας αναφέρει ότι ο Ρομπέρτο Κάρλος υπέγραψε για δύο χρόνια με συνολικές απολαβές τεσσάρων εκατ. ευρώ, ενώ προβλέπονται και μπόνους, ύψους 1,3 εκατ. ευρώ.

Η διοίκηση της Φενέρ προσέλαβε 12 σωματοφύλακες για την ασφάλεια του Βραζιλιάνου σούπερ σταρ στο διάστημα της παραμονής του στην Κωνσταντινούπολη.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr