
Μπαράζ εμπρησμών σε τράπεζες και αυτοκίνητα στην Αθήνα
Τα ξημερώματα της Κυριακής σημειώθηκαν εμπρησμοί σε τράπεζες στην Αθήνα, ενώ άγνωστοι πυρπόλησαν αυτοκίνητα μετά από συναυλία στα προπονητήρια του μπέιζμπολ στο Ελληνικό. Προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές.
91
Τα ξημερώματα της Κυριακής σημειώθηκε μπαράζ εμπρησμών σε τράπεζες και αυτοκίνητα στην Αθήνα. Προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές.
Τριανταπέντε λεπτά μετά τα μεσάνυχτα εξερράγησαν ταυτόχρονα δύο εμπρηστικοί μηχανισμοί στο υποκατάστημα της Probank στην οδό Ευριπίδου 23, και στην Εμπορική Τράπεζα στην οδό Αιόλου 74 στο κέντρο της Αθήνας. Από τις εκρήξεις προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές.
Μετά τα μεσάνυχτα άγνωστοι πυρπόλησαν έξι ΙΧ αυτοκίνητα και προκάλεσαν φθορές σε άλλα δύο, λίγο μετά από συναυλία που πραγματοποιήθηκε στα προπονητήρια του μπέιζμπολ στο Ελληνικό. Τη φωτιά έσβησε η πυροσβεστική υπηρεσία. Οι δράστες αναζητούνται.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Δύο πετρελαιοφόρα φέρονται να χτύπησαν σε νάρκες στη νότια διαδρομή του Ορμούζ – Διαψεύδει η CENTCOM
- Κόλπος του Αντεν: Σομαλοί πειρατές φέρονται να έχουν καταλάβει δεξαμενόπλοιο
- Ιταλία: Στη φυλακή ο κοσμηματοπώλης που δολοφόνησε τους ληστές του – Ζητά να του απονεμηθεί χάρη
- Ουκρανία – Ρωσία: Τουλάχιστον 10 νεκροί και πολλοί τραυματίες σε επιθέσεις
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: «Δεμένη» η υπόθεση
- Αν οι ΗΠΑ δεν παύσουν τις επιθέσεις σε 48 ώρες, το Ιράν θα περάσει σε φάση «επίθεσης και απόλυτης καταστροφής»
