
Παραμένει στην ΑΕΚ ο Νίκος Λυμπερόπουλος
Το τέταρτο «όχι» της ΑΕΚ στη Νυρεμβέργη ήταν και το τελευταίο. Η «Ένωση» απάντησε αρνητικά και στη νέα, βελτιωμένη πρόταση, ύψους 2,5 εκατ. ευρώ, που κατέθεσε το βράδυ της Πέμπτης η κυπελλούχος Γερμανίας, ενώ ο Μεσσήνιος επιθετικός, με δηλώσεις που έκανε την Παρασκευή στον επίσημο δικτυακό τόπο των «κιτρινόμαυρων», ξεκαθάρισε ότι παραμένει στην ομάδα «χωρίς κανέναν ενδοιασμό».
- Στην Μπολόνια ο Μόρας
- Στην Κάλιαρι ο Λαριβέι
71
Το τέταρτο «όχι» της ΑΕΚ στη Νυρεμβέργη ήταν και το τελευταίο.
Η «Ένωση» απάντησε αρνητικά και στη νέα, βελτιωμένη πρόταση, ύψους 2,5 εκατ. ευρώ, που κατέθεσε το βράδυ της Πέμπτης η κυπελλούχος Γερμανίας, ξεκαθαρίζοντας ότι ο παίκτης δεν παραχωρείται.
Την Παρασκευή, ο Μεσσήνιος επιθετικός, με δηλώσεις που έκανε στον επίσημο δικτυακό τόπο των «κιτρινόμαυρων», πήρε σαφή θέση επί του θέματος και ξεκαθάρισε ότι παραμένει στην ομάδα «χωρίς κανέναν ενδοιασμό».
«Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχα χθες (Πέμπτη) το βράδυ με τον πρόεδρο της ομάδας, Ντέμη Νικολαΐδη, ενημερώθηκα ότι η Νυρεμβέργη εκδήλωσε το ενδιαφέρον της με νέα επίσημη πρόταση, αυξημένη οικονομικά από την προηγούμενη. Ο πρόεδρος με ενημέρωσε ότι η πρόταση του γερμανικού συλλόγου απορρίφθηκε. Η Νυρεμβέργη κατέθεσε εκ νέου βελτιωμένη πρόταση, η οποία επίσης απορρίφθηκε, καθώς απόφαση της διοίκησης είναι να μην με παραχωρήσει» αναφέρει στη δήλωσή του ο πρώτος σκόρερ του φετινού πρωταθλήματος.
Και συνεχίζει: «Όπως από την πρώτη στιγμή είχα εκφράσει, το ενδιαφέρον μιας ομάδας να με αποκτήσει με τιμά, όμως η ΑΕΚ έχει πάντα τον πρώτο λόγο. Σέβομαι απόλυτα την απόφαση της ομάδας μου και παραμένω στην ΑΕΚ χωρίς κανέναν ενδοιασμό».
«Θα ήθελα επίσης να διευκρινίσω ότι για το θέμα αυτό τοποθετήθηκα μόνο σε συνέντευξη που παραχώρησα σε κρατικό τηλεοπτικό κανάλι. Έκτoτε, πέραν της δηλώσεως για το θέμα που προέκυψε με τον κ. Ότο Ρεχάγκελ, δεν έκανα καμία δήλωση σε κανέναν εκπρόσωπο του Τύπου εντός ή εκτός των ελληνικών συνόρων» καταλήγει ο «Λύμπε».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Μαρούσι – Κολοσσός Ρόδου 108-93: «Ζωντανό» για την παραμονή (vid)
- Μύκονος Betsson – Περιστέρι Betsson 92-88: Βήμα οκτάδας από τους νησιώτες (vid)
- Επίθεση σε δύο πλοία με ινδική σημαία στα Στενά του Ορμούζ – Επιβεβαιώνει η Ινδία, έντονη ανησυχία στο Νέο Δελχί
- Από τον Φεβρουάριο του 2001: 60-0 σερί ο Ολυμπιακός κόντρα στον Παναθηναϊκό! (vid)
- WSJ: Ο αμερικανικός στρατός ετοιμάζεται να επιβιβαστεί σε πλοία που συνδέονται με το Ιράν
- Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 10-14: Νέα νίκη για τους «ερυθρόλευκους» που επέκτειναν το ιστορικό σερί
