Και πάλι συμπαίκτης του Αλωνεύτη ο Μπασιλά, υπέγραψε στην Κότμπους
Το δρόμο που χάραξε ο Στάθης Αλωνεύτης ακολούθησε και ο Κριστιάν Αλμέλ Μπασιλά. Οι δύο ποδοσφαιριστές, μετά την κοινή τους πορεία στη Λάρισα, θα συνεχίσουν μαζί την καριέρα τους και στη Γερμανία με τη φανέλα της Κότμπους. Ο 30χρονος αμυντικός χαφ υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με το γερμανικό σύλλογο, με συνολικές απολαβές ύψους 800.000 ευρώ.
Το δρόμο που χάραξε ο Στάθης Αλωνεύτης ακολούθησε και ο Κριστιάν Αλμέλ Μπασιλά. Οι δύο ποδοσφαιριστές, μετά την κοινή τους πορεία στη Λάρισα, θα συνεχίσουν μαζί την καριέρα τους και στη Γερμανία με τη φανέλα της Κότμπους.
Ο 30χρονος Αφρικανός αμυντικός χαφ υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με το γερμανικό σύλλογο, με συνολικές απολαβές ύψους 800.000 ευρώ.
Ο Αλωνεύτης είχε συμφωνήσει λίγες ημέρες νωρίτερα για τριετές συμβόλαιο.
Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά παρουσιάζει το έργο σύγχρονου χοροθεάτρου της Βαλεντίνης Γιαννοπούλου MyCenae. Μια παράσταση για τον μύθο των Ατρειδών. Για μια και μοναδική βραδιά την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου στις 20.30
Μετά τη sold out συναυλία στο Λυκαβηττό, τα αγαπημένα τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη. Την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου στη Μονή Λαζαριστών