Και πάλι συμπαίκτης του Αλωνεύτη ο Μπασιλά, υπέγραψε στην Κότμπους
Το δρόμο που χάραξε ο Στάθης Αλωνεύτης ακολούθησε και ο Κριστιάν Αλμέλ Μπασιλά. Οι δύο ποδοσφαιριστές, μετά την κοινή τους πορεία στη Λάρισα, θα συνεχίσουν μαζί την καριέρα τους και στη Γερμανία με τη φανέλα της Κότμπους. Ο 30χρονος αμυντικός χαφ υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με το γερμανικό σύλλογο, με συνολικές απολαβές ύψους 800.000 ευρώ.
Το δρόμο που χάραξε ο Στάθης Αλωνεύτης ακολούθησε και ο Κριστιάν Αλμέλ Μπασιλά. Οι δύο ποδοσφαιριστές, μετά την κοινή τους πορεία στη Λάρισα, θα συνεχίσουν μαζί την καριέρα τους και στη Γερμανία με τη φανέλα της Κότμπους.
Ο 30χρονος Αφρικανός αμυντικός χαφ υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με το γερμανικό σύλλογο, με συνολικές απολαβές ύψους 800.000 ευρώ.
Ο Αλωνεύτης είχε συμφωνήσει λίγες ημέρες νωρίτερα για τριετές συμβόλαιο.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Έξι χρόνια μετά το Κύπελλο του 2020, η τρομερή φέτος Ρεάλ Σοσιεδάδ νίκησε την Ατλέτικο Μαδρίτης στη διαδικασία των πέναλτι σε έναν καταπληκτικό τελικό στη Σεβίλλη και σήκωσε το τρίτο Copa del Rey της ιστορίας της.
Η Ρόμα αναδείχθηκε ισόπαλη με την Αταλάντα, παρέμεινε 6η και ισοβαθμεί με την 5η Κόμο, όμως δεν εκμεταλεύτηκε την ήττα της. Οι γηπεδούχοι κράτησαν τους φιλοξενούμενους στο -4.